FŐOLDAL | HÍREK | KIADVÁNYOK | KONCERT | EXKLUZÍV | DALSZÖVEG | GALÉRIA | VIDEÓK | ZENELEJÁTSZÓ | VENDÉGKÖNYV | MSL-FANKLUB

Ajánljuk Veszprémet!

2008.07.13. 22:40

Petruska András és barátai a héten fellépnek a Veszprémi Utcazene Fesztiválon. S nem csak azért kerül a Sting.hu-ra a hír, mert Andris régóta a Sting.hu olvasója és jó barátunk, hanem mert a zenekar programjában szerepel a Walking On The Moon és a Love Is The Seventh Wave is a Police-tól illetve Stingtől.

Petruska András és barátai

A zenészbarátok célja, hogy minél kisebb számban, minél tömörebb, zenekarszerűbb hangzást tudjanak elérni, kizárólag akusztikusan megszólaló hangszereken. Petruska Andrásra az amerikai folk, az afrikai népzenék és a reggae műfajok gyakoroltak hatást. Elsősorban mások által írt dalok interpretációira számítsatok, de felcsendülnek majd saját számok is.

Pontos időpontok a folytatásban:

Július 15. 16:30 Reider Optika - Alexandra könyvesbolt

Július 16. 17:30 Pannon Egyetem Színpad - Gizella udvar

Július 17. 18:30 Man At Work színpad - Vár áruház előtt

Július 18. 19:30 Melódiák Színpad - Kossuth utca

Július 19. 15:30 Man At Work színpad - Vár áruház előtt

A délutáni programban fellépő utcazenészek közül a szakmai zsűri és a közönség idén is kiválasztja az általa legjobbnak ítélt fellépőket. A legjobbak július 19-én, szombaton, a Vodafone nagyszínpadon, a két koncert között (kb. 22.30-kor) tartandó erdményhirdetésen vehetik át a díjakat. A győztes vagy győztesek kb. 22.45-től a Reider Optika színpadon adnak ráadáskoncertet.

A közönség kedvenc utcazenészére úgy szavazhat, hogy SMS-ben elküldi a neve mellett található kódot (pl. UZ21) a 06-91-331-000-es számra. Szavazni július 15. (kedd) 20.30-tól július 19. (szombat) 21h-ig lehet. Az SMS díja 75 Ft + 15 Ft áfa. A zenekar kódja: UZ15.

További fellépés: Kapolcs fesztivál 2008. július 27. 20:00 Monostorapáti - Borudvar

[MySpace]

[Utcazene.hu]


A bejegyzés trackback címe:

https://sting.blog.hu/api/trackback/id/tr10704080

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


Sting.hu ...brand new site - magyar Sting rajongói oldal

A Sting.hu nincs semmilyen hivatalos kapcsolatban Stinggel, lemezkiadójával, vagy menedzsmentjével. Az oldalon található cikkek, írások, képek, termék- és cégelnevezések tulajdonosaik szerzői- és védjegyoltalma alá eshetnek.

A hozzászólások a szerzõk tulajdonai, minden más tartalom:
(c) 1999 - 2010. - Attis

süti beállítások módosítása