FŐOLDAL | HÍREK | KIADVÁNYOK | KONCERT | EXKLUZÍV | DALSZÖVEG | GALÉRIA | VIDEÓK | ZENELEJÁTSZÓ | VENDÉGKÖNYV | MSL-FANKLUB

A Sting.hu története

2009.02.08. 15:04

1999. július 16. - Felkerült az internetre a Sting.hu, leánykori nevén Brand New Site - A Magyar Sting Oldal (BNS) a lenti  kis cikkel. A weblap első tárhelye a www.extra.hu/sting címen volt megtalálható:

1999.07.16:A Brand New Site remélhetőleg a magyar Sting rajongók kiindulási pontja lesz, hiszen Sting-el kapcsolatos hírek, események, anyagok lesznek megtalálhatók itt. A magyar Sting-tábor internetes központjává szeretne válni a lap, azonban ehhez a Ti segítségetekre is szükség van! Szivesen fogadunk minden a témával kapcsolatos észrevételt, hírt, anyagot. Számítunk a "tűzhöz" közelebb álló rajongók segítségére is! Remélem sok hasznos információt tudsz meg az oldalról, hiszen közeledik egy Vadonatúj Nap, hisz ez egy vadonatúj hely!

1999. augusztus 30. - A weblap először használja Sting háztetőn mászkálós fényképét, amely a Brand New Day kislemez promóján volt megtalálható. Új átirányított internetcímünk: sting.hungary.nu

1999. szeptember 1. - Elindult a Magyar Sting Lista, az MSL. A levelezőszervert a Onelist.com, később eGroups nyújtotta, melyet évekkel később a Yahoo! Groups vásárolt fel.

1999. december 13. - Elindult a Message In A Fanbook kampány Greg SYNCHRONIsite-jával közösen. A rajongói üzeneteket (300 darabot) tartalmazó exkluzív könyvet Sting budapesti látogatásakor 2000. június 11-én adta át neki személyesen Greg (a Fanbook Story itt).

2000. június 13. - A NedStat számláló szerint a weblap elérte első, igazán nagy látogatási csúcsát. A magyar Sting koncert utáni napon 245 látogatót regisztráltunk.

2000. június 18. - Egy éven keresztül működött a www.brandnewsite.com internetcímünk.

2001. március 18. - Új helyre költözött a BNS. Az Extra.hu szerverét a Tripod.com váltottuk, így külföldről és belföldről is biztosabban és gyorsabb érhető el. Címünk: stingbns.tripod.com

2001. március 20. - Elindult a Brand New Site első aloldala a Stingoo!, amely angolul a Yahoo! stílusában gyűjtötte össze a neten fellelhető Stinges oldalakat. Az induláskor a start.at/stingoo címen is megtalálható volt.

2002. december 1. - Rövid frissítési szünet után ismét hazaköltöztünk. Új hazai webszerverünk a Freeweben volt megtalálható, címünk pedig a stingbns.freeweb.hu volt.

2002. december 21. - Sikeresen beregisztráltuk a Sting.hu domain-nevet, melyet azóta is büszkén használunk.

2003. szeptember - A Universal Music Hungary belépési lehetőséget biztosított a Sting.hu valamint az MSL tagjainak az Inside: The Songs Of Sacred Love, Sting DVD-jének itthoni bemutatójára, a MOM Park mozijába.

2004. március 1. - Elindult második Fanbook kampányunk Send Your Love 2 Sting címmel. A kampányhoz új aloldal is dukált, amely a love2.sting.hu címen volt megtalálható (jelenleg itt látható). A kampányt felkapta a magyar sajtó is, számos havi- és napilapba bekerültünk vele. A budapesti Sting koncert előtt személyesen adtuk át Stingnek könyvbe kötve kétszáz rajongó személyes üzenetét.

2004. június 5. - A budapesti Sting koncert napján újból látogatói csúcs volt 3306 találattal a NedStat számlálója szerint. Megdönteni azóta sem tudtuk...

2004. június 5. - A Universal Music Hungary ismét meglepte az oldalt és a fanklubot. Három rajongónak lehetőséget biztosított, hogy találkozhasson kedvencével, Stinggel a budapesti koncert előtt egy Meet&Greet keretében.

2004. december 30. - Első lépés az adatbázis alapú portálhoz. A hírek új formában kerültek fel a netre a php-nuke segítségével, habár még a hagyományos HTML köntösben.

2006. május 1. - Újabb tárhelyre költöztünk, mivel a Freeweb egyre többször letiltotta az adatbázishoz való hozzáférést a "nagy látogatottságra" hivatkozva. Új szerverünket a Cyberdream biztosította a lehető legprofesszionálisabb szinten. Köszönet érte! A teljes domain átirányítás szeptember 26-tól valósult meg.

2008. november 1. - A Sting.hu ...brand new site átköltözött jelenlegi helyére a Blog.hu szervereire. A sting.blog.hu cím mellett december 15-től ismét átirányításra került régi domain címünk is.

2009. március 7. - A Cotton Club Singers menedzsmentje két jegyet ajánlott fel a kvartett Stingers c. műsorára közös együttműködésünk eredményeként. A jegyeket játék formájában sorsoltuk ki.

2009. július 15. - 10 évesek vagyunk!

2010. június 19. - Elindult a Sting.hu Facebook-csoportja.

2010. november 7. - Sting budapesti Symphonicty koncertjének másnapján az egykori NedStat (ma Motigo) számlálója ismét rekordot döntött 8219 látogatással. A blog.hu saját számlálója 8917 oldalletöltés, 3138 látogatást és 2615 látogatót regisztrált (Ugyanezen értékek egy hónappal korábban így alakultak: 275-133-124).


Szerző: attis

Szólj hozzá!

Címkék: web

A bejegyzés trackback címe:

https://sting.blog.hu/api/trackback/id/tr30930152

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


Sting.hu ...brand new site - magyar Sting rajongói oldal

A Sting.hu nincs semmilyen hivatalos kapcsolatban Stinggel, lemezkiadójával, vagy menedzsmentjével. Az oldalon található cikkek, írások, képek, termék- és cégelnevezések tulajdonosaik szerzői- és védjegyoltalma alá eshetnek.

A hozzászólások a szerzõk tulajdonai, minden más tartalom:
(c) 1999 - 2010. - Attis

süti beállítások módosítása