FŐOLDAL | HÍREK | KIADVÁNYOK | KONCERT | EXKLUZÍV | DALSZÖVEG | GALÉRIA | VIDEÓK | ZENELEJÁTSZÓ | VENDÉGKÖNYV | MSL-FANKLUB

2016. november 11-én jelenik meg Sting vadonatúj soralbuma. Az utolsó ilyen stúdiólemez a 2003-as Sacred Love volt, azóta lantos, folkos téli dalos és musical-es lemezeket láthattunk Stingtől, no meg néhány "best of"-kiadványt és turnét, köztük a Police hamvaiból történő feltámadását és újra elbúcsúzását.

Az 57th & 9th című albumig eltelt 13 év után tehát Stinget becsábította a Central Parkhoz közeli stúdióba Martin Kierszenbaum producer és az elmúlt hónapokban rögzítették a dalokat, amelyek közül 10 nótával találkozhatunk a lemezen. A lemez címe a közeli kereszteződés jelölése, melyen keresztül Sting reggelente a stúdióba igyekezett.

Dominic Miller gitárost és Vinnie Colaiuta dobost nem nagyon kell bemutatni még a kevésbé hardcore Sting rajongóknak sem, rajtuk kívül azonban még a The Last Bandoleros zenekar két tagja, Jerry Fuentes és Diego Navaira keze nyomát fedezhetjük fel majd a dalokban. A dalok ugyanis igen erősen rockos, már-már Police-osak lesznek (vagy nem! :D). Természetesen még további zenészek is játszhatnak az albumon, de erre eddig csak ködös utalásokat olvashattunk.

Az Insallah című dal az Európába érkező menekültekről szól, a One Fine Day az éghajlatváltozásról, az 50.000 című dal pedig arról, hogy milyen a viszonyunk a halállal, a nemrégiben elhunyt nagy zenészikonok kapcsán, mint Prince, David Bowie, Lemmy és Glenn Frey.

Az első single azonban az I Can't Stop Thinking About You című lesz és szeptember 2-án jelenik meg. A Showbiz411.com újságírója szerint Police-szerű basszus-menet és könnyen megjegyezhető, rádióbarát dallamok jellemzik a dalt. Természetesen alig várjuk, hogy hallhassuk az új dalokat. Szeretnénk nem csalódni Stingben!

Mielőtt az új album megjelenik az A&M Records kiadja Sting összes stúdióalbumát bakelitlemezen, köztük a The Last Ship-et is, 2016. szeptember 30-án egy box-set-ben. (Udiscovermusic)

sting-studio-box.PNG

Sting: The Studio Collection

The Dream Of The Blue Turtles (1985),
...Nothing Like The Sun (1987) (double LP),
The Soul Cages (1991),
Ten Summoner’s Tales (1993),
Mercury Falling (1996),
Brand New Day (1999) (double LP),
Sacred Love (2003) (double LP)
The Last Ship (2013)


A bejegyzés trackback címe:

https://sting.blog.hu/api/trackback/id/tr698915608

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


Sting.hu ...brand new site - magyar Sting rajongói oldal

A Sting.hu nincs semmilyen hivatalos kapcsolatban Stinggel, lemezkiadójával, vagy menedzsmentjével. Az oldalon található cikkek, írások, képek, termék- és cégelnevezések tulajdonosaik szerzői- és védjegyoltalma alá eshetnek.

A hozzászólások a szerzõk tulajdonai, minden más tartalom:
(c) 1999 - 2010. - Attis

süti beállítások módosítása