FŐOLDAL | HÍREK | KIADVÁNYOK | KONCERT | EXKLUZÍV | DALSZÖVEG | GALÉRIA | VIDEÓK | ZENELEJÁTSZÓ | VENDÉGKÖNYV | MSL-FANKLUB

Megnyílt Sting öko-boltja

2010.08.06. 11:16

attis: gallery enlarged-sting-organic-farm-shop-italy-08042010-31Már 13 éve Sting és felesége, Trudie Styler családjának saját otthona, de a minap megnyitották olasz birtokukat a nyilvánosság számára is, mivel kinyitotta kapuját a pár új ökológiai üzlete.

A rock'n'roll házaspár által megnyitott bio-élelmiszerüzlet a Tenuta Il Palagio nevet viseli és olívaolajat, bort, mézet és szalámit is árusít.

Minden terméket Stingék 900 hektáros Il Palagio birtokán termesztettek és egészen idáig csak közvetlenül az amerikai és brit kereskedőknek szállítottak (köztük a Harrods-nak). Mostantól azonban már a helyiek és a rajongók is vásárolhatnak az énekes organikus termékeiből.

A különböző zöldésgek, az olívaolaj, a bor és az akácméz mellett egy speciális szalámi is a termékek között van, amely egy helyi sertésfajtából készül.

A bolt augusztus 4-én nyílt meg a házaspár szomszédai, helyi lakosok és a közeli falu, Figline Valdarno polgármestere jelenlétében.

Sting szerint egyébként "szoros az egyetértés"  a jó ételek és a jó zene között. Az olasz Corriere della Serra újságnak hozzátette: "Ha nem eszem jól, nem tudok énekelni".

Tavaly szeptemberben egyébként Sting bemutatta első saját vörösborát is - egy Chianti és egy Toscan-félét amely a birtokán termesztett Sangiovese szőlőből készült.

A pár és családjuk idejük nagy részét az olasz birtokon töltik, amelyen megtalálható egy hatalmas villa nagy úszómedencével, egy erdő hat kisebb tavacskával, szőlő és olajfa ligetek valamint egy régi pajta, amelyet amelyet stúdióvá alakított a zenész.

A Firenzétől dél-keletre fekvő gazdaságban kb. 15 ember dolgozik a Daily Mail cikke szerint.

További képek itt, itt no és itt.

attis: gallery enlarged-sting-organic-farm-shop-italy-08042010-26
Az Il Palagio termékei, köztük Sting vörösbora, a Sister Moon.

 Az alábbi, Trudie Styler jóga-DVD-jéről származó három videón a páros boráról is sok szó esik:


Szerző: attis

2 komment

Címkék: sajtó

A bejegyzés trackback címe:

https://sting.blog.hu/api/trackback/id/tr642203173

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ballsack 2010.08.10. 13:00:49

Mi kb. 2 hete voltunk ott, sajnos ezek szerint pont elkerültük a Mestert... Viszont nagyon finom a gesztenyeméz, de a képen látható Sister Moon (?) borral sajnos nem találkoztunk.

attis · http://sting.blog.hu 2010.08.10. 14:21:54

@Ballsack: Wow! Szívesen fogadunk képeket, beszámolót róla! :-)


Sting.hu ...brand new site - magyar Sting rajongói oldal

A Sting.hu nincs semmilyen hivatalos kapcsolatban Stinggel, lemezkiadójával, vagy menedzsmentjével. Az oldalon található cikkek, írások, képek, termék- és cégelnevezések tulajdonosaik szerzői- és védjegyoltalma alá eshetnek.

A hozzászólások a szerzõk tulajdonai, minden más tartalom:
(c) 1999 - 2010. - Attis

süti beállítások módosítása