FŐOLDAL | HÍREK | KIADVÁNYOK | KONCERT | EXKLUZÍV | DALSZÖVEG | GALÉRIA | VIDEÓK | ZENELEJÁTSZÓ | VENDÉGKÖNYV | MSL-FANKLUB

Sting és Shaggy Budapesten!

2018.11.13. 08:37

A Hatoslottó bemutatja: Szuperkoncert Sting&Shaggy, vendégzenekar Punnany Massif

Budapest, 2018. november 14. Világsztárokkal ünnepli 30. születésnapját a Hatoslottó.

A Szerencsejáték Zrt., mint a hazai kulturális élet elkötelezett támogatója, november 24-én Budapesten, a Hősök terén este 18:00 órától nagyszabású, ingyenes szabadtéri Szuperkoncerttel várja a látogatókat. A Hatoslottó 30. születésnapja alkalmából a brit világsztár, Sting és a jamaikai-amerikai énekes Shaggy szórakoztatja majd a közönséget. Magyar vendégzenekarként a Punnany Massif lép fel.

 

A Szerencsejáték Zrt. a Szuperkoncerttel mindenkit egy közös élményre hív, ahol együtt ünnepelhetünk. A szervezők több tízezer emberre számítanak.

1988. október végén tartották az első Hatoslottó sorsolást. Kezdetben havonta, majd kéthetente, később pedig már hetente volt sorsolás. Akkoriban egy szelvény ára 10 forint volt. Már a második sorsoláson volt telitalálatos szelvény. A Hatoslottó történetének eddigi legnagyobb főnyereményét 2008-ban vihette haza egy szerencsés játékos, aki csaknem 3 milliárd forinttal gazdagodott.

A Szerencsejáték Zrt. hosszú ideje elkötelezett a hazai kulturális élet támogatása mellett. A 2017-es évben a Hatoslottó játékadójának 80%-a, azaz 4,4 milliárd forint a Magyar Nemzeti Filmalap forrásait, az Ötöslottó játékadójának 90%-a, azaz 10,5 milliárd forint a Nemzeti Kulturális Alapot támogatta.

 

A koncert időpontja: 2018. november 24. (szombat) 18:00 - 21:30
Helyszín: Hősök tere (Budapest)

A program részletei:
18:00 – Punnany Massif
19:45 – Sting & Shaggy

Sting - ének, basszusgitár
Shaggy - ének, rap
Dominic Miller - gitár
Rufus Miller - gitár
Josh Freese - dobok
Kevon Webster - billentyűk
Melissa Musique - vokál
Gene Noble - vokál

www.szerencsejatek.hu


A bejegyzés trackback címe:

https://sting.blog.hu/api/trackback/id/tr4714369485

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


Sting.hu ...brand new site - magyar Sting rajongói oldal

A Sting.hu nincs semmilyen hivatalos kapcsolatban Stinggel, lemezkiadójával, vagy menedzsmentjével. Az oldalon található cikkek, írások, képek, termék- és cégelnevezések tulajdonosaik szerzői- és védjegyoltalma alá eshetnek.

A hozzászólások a szerzõk tulajdonai, minden más tartalom:
(c) 1999 - 2010. - Attis

süti beállítások módosítása