FŐOLDAL | HÍREK | KIADVÁNYOK | KONCERT | EXKLUZÍV | DALSZÖVEG | GALÉRIA | VIDEÓK | ZENELEJÁTSZÓ | VENDÉGKÖNYV | MSL-FANKLUB

Sting két korábbi zenésze ősszel is Magyarországon ad koncertet. Egyikük Sting előtt, másikuk éppen ugyanazon a napon jön kis hazánkba.

Chris Botti
2010. október 13.
Budapest Kongresszusi Központ

Október 13-án a trombitás Chris Botti lép fel a Budapest Kongresszusi Központban. Botti nNépszerűségéhez nagyban hozzájárult, amikor 1999-ben részt vett Sting Brand New Day turnéjában hangszeres szólistaként, és ott volt a világsztár toszkániai otthonában adott koncertjén is a szeptember 11-i tragédia napján. Botti mindig is törekedett arra, hogy világsztárokkal muzsikáljon együtt, akikkel szakmailag és emberileg is nagyon jó kapcsolatot ápol.

A 2005-ben megjelent To Love Again: The Duets című albumán olyan nevek szerepelnek, mint Sting, Michael Bublé, Paola Cole vagy Gladys Knight. Ugyanezt a koncepciót követi a tavaly napvilágot látó Chris Botti In Boston. A koncertfelvételen ugyanis meghívott előadóként színpadra lépett a zenész társadalom krémje, Yo Yo Ma, Sting, Dominic Miller, Lucia Micarelli, Katharine McPhee, Josh Groban, John Mayer és Steven Tyler. Botti a napokban vendégművészként fellépett Sting londoni koncertjein is.

Az alábbi videón a My Funny Valentine-t épp Sting feleségének trombitálja Chris Botti:


Vinx
Szegedi Jazz Napok
2010. november 6.
Szeged, Belvárosi Mozi

VINX válogatott atlétaként (!) lett Taj Mahal ütőse, írt világslágert Tom Jones-nak, nyert Grammy-díjat Ernie Watts-szal, játszik STEVIE WONDER, Herbie Hancock és Branford Marsalis-szal, majd STING kulcsembere a Soul Cages és MTV Unplugged időszakban; a JUNGLE FUNK óta pe-dig a drum&bass, a jungle, a trance és a bigbeat fekete pápája. Káprázatos zeneszerző és énekes, okosan ötvözi Sting rafinált popját Marvin Gaye keserédes souljával, ördögien afrikai dobos, tanít a Berklee-n, fest és kreatív kurzusokat vezet... VILÁGSZÁM!

Thx2Greg


A bejegyzés trackback címe:

https://sting.blog.hu/api/trackback/id/tr462341402

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


Sting.hu ...brand new site - magyar Sting rajongói oldal

A Sting.hu nincs semmilyen hivatalos kapcsolatban Stinggel, lemezkiadójával, vagy menedzsmentjével. Az oldalon található cikkek, írások, képek, termék- és cégelnevezések tulajdonosaik szerzői- és védjegyoltalma alá eshetnek.

A hozzászólások a szerzõk tulajdonai, minden más tartalom:
(c) 1999 - 2010. - Attis

süti beállítások módosítása