FŐOLDAL | HÍREK | KIADVÁNYOK | KONCERT | EXKLUZÍV | DALSZÖVEG | GALÉRIA | VIDEÓK | ZENELEJÁTSZÓ | VENDÉGKÖNYV | MSL-FANKLUB

[Doily.hu] Sting életművének sajátos összegzéseként idén szimfonikus kísérettel rögzítette legsikeresebb dalait, melyet az utolsó The Police lemezre utalva „Symphonicities” címmel jelentetett meg.

A legendás énekes novemberben új lemezének anyagával hazánkba látogat, de addig is nyílt egy kiállítás a Westend City Centerben (1062 Budapest, Váci út 1-3.), melyen keresztül mindent megtudhatunk a „Symphonicities” dalairól és Sting saját maga meséli el, hogyan születtek újjá legnagyobb slágerei a szimfonikus zene eszközeivel.

A kiállítás a Westend Korlátgalérián tekinthető meg (a Media Markt előtti téren) 2010. szeptember 4-től egy hónapon keresztül.

[est.hu] Tizenkét dal, tizenkét tabló, tizenkét kor és tizenkét történet Stingtől, Stingről. A mindenki által jól ismert Sting-dalok teljesen új oldalukról mutatkoznak be a zenész és a Royal Philharmonic Concert Orchestra közös munkájaként júliusban megjelent Symphonicities című albumon. Az előadó Kanadában indult turnézni a lemezzel, majd a telt házas koncertek után az európai kontinensre is ellátogatott: Budapestre novemberben érkezik ismeretlen ismerőseinkkel.

A kiállítás az új lemez tizenkét, szimfonikus hangszereléssel és kísérettel előadott dalát mutatja be. A számok mindegyike kapott egy-egy tablót, melyen fotókat láthatunk eredeti megjelenésük idejéből, számtalan érdekességet olvashatunk róluk, és tudhatjuk meg magától Stingtől, hogyan született meg a szimfonikus lemez és a turné egy kósza ötlet nyomán.

[cotcot.hu] Eddig derekasan tartotta magát, de most végül Sting életében is eljött az a pillanat, ami az öregedő, úgynevezett igényes zenészek esetében elkerülhetetlen: szimfonikus lemezt készített. Ha valakinek erre megdobban a szíve, annak érdemes ellátogatnia a Westend City Centerbe, plázafíling ide vagy oda: a tizenkét dal mindegyikéhez egy-egy nagyon látványos tabló tartozik, amelyek megmagyarázzák a Police egykori frontemberének művészetét és mellesleg nagyon látványosak.

A kiállítás Facebook oldala.


A bejegyzés trackback címe:

https://sting.blog.hu/api/trackback/id/tr342278735

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


Sting.hu ...brand new site - magyar Sting rajongói oldal

A Sting.hu nincs semmilyen hivatalos kapcsolatban Stinggel, lemezkiadójával, vagy menedzsmentjével. Az oldalon található cikkek, írások, képek, termék- és cégelnevezések tulajdonosaik szerzői- és védjegyoltalma alá eshetnek.

A hozzászólások a szerzõk tulajdonai, minden más tartalom:
(c) 1999 - 2010. - Attis

süti beállítások módosítása