FŐOLDAL | HÍREK | KIADVÁNYOK | KONCERT | EXKLUZÍV | DALSZÖVEG | GALÉRIA | VIDEÓK | ZENELEJÁTSZÓ | VENDÉGKÖNYV | MSL-FANKLUB

Kaphatóak már a pesti jegyek

2010.06.19. 11:58

Elindult pénteken a nyilvános jegyértékesítés a november 6-i, budapesti Sting koncertre. A Sting.com regisztrált - fizetős - tagjai, valamint a LiveNation regisztrált - ingyenes - felhasználói számára már szerda déltől megvásárolhatóak voltak a jegyek, így a legjobb helyek már valószínüleg a hard-core rajongók számára le lettek foglalva, ám még számos ülőjegy eladásra vár.

A többieknek sem érdemes novemberig várni a jegyvásárlással, hiszen ez az egyik első olyan Sting koncert amelyre a tomboló tömegtől viszolygó rajongók is szívesen jegyet vesznek majd, és kényelmes székeken hallgathatják majd végig a több, mint két órás koncertet, melyen a Royal Philharmonic Concert Orchestra egészíti ki Sting saját zenekarát. A legolcsóbb helyjegyek 10.300 Ft-ért vásárolhatóak meg, a küzdőtér első szektoraiba viszont akár 30.300 Ft-ért is vehetünk jó ülőhelyet magunknak.

A magyar koncetjegyek eladásának megindítása előtt egyébként pár nappal szerződést bontott korábbi partnerével az Eventim-mel (TicketExpress) a magyar LiveNation, így a Ticketpro hálózatán keresztül lehet már a jegyekhez hozzájutni.

Sting minden nap 36 dal közül választja ki az aznap esti koncert setlistjét. Az eddigi észak-amerikai koncertek alapján azonban elmondható, hogy esténként 25-26 dalt adnak elő a zenészek.

További információk a budapesti koncertről a Sting.hu aloldalán:


A bejegyzés trackback címe:

https://sting.blog.hu/api/trackback/id/tr992093356

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

phoenix4 2010.06.20. 16:12:18

nem rossz, de azért nekem a Fragile reggae stílusú verziója tetszik még mindig a legjobban. A 2001-es, All this time verzió

attis · http://sting.blog.hu 2010.06.20. 16:24:31

@phoenix4: reggae? eddig nem is gondoltam a 2001-es változatra ebből a szempontból. Ha megfigyeled a fenti koncertváltozat szóló utáni középrésze viszont a 2001-es verzióból lett átemelve.

Bluesrider 2010.06.21. 17:25:28

Jobban örültem volna egy ütős új rocklemeznek, ez a sokadik bőrlehúzás a slágereiről, nem mondom, hogy nem jó, de ez már nem éri meg nekem a tízezreket sajna

attis · http://sting.blog.hu 2010.06.21. 17:49:53

@Bluesrider: Igen, gyanús, hogy 7 éve nem adott ki rock/pop lemezt Sting. Nem hiszem, hogy az ihlet hiánya.

Szerintem amíg a zeneipar nem tér magához az MP3 korszakból, addig Stingnek se nagyon éri meg "normális" lemezt kiadni, csupán koncertezni. Úgy tűnik most is a turné a fontosabb, nem a lemez. A nyár közepén lemezt kiadni nem éppen top10-es célt feltételez.

Azt se nagyon látom, hogy milyen érvényes lemezszerződése van Stingnek, hiszen ez már a harmadik album amit a Deutsche Grammophon ad ki... remélem csak 3 lemezről szólt az a szerződés és nem 5-ről.

Véleményem szerint még jövőre is a nagyzenekari turnéról fog szólni Sting élete, mivel még se ausztrál, se ázsiai helyszínekről nincs információ...


Sting.hu ...brand new site - magyar Sting rajongói oldal

A Sting.hu nincs semmilyen hivatalos kapcsolatban Stinggel, lemezkiadójával, vagy menedzsmentjével. Az oldalon található cikkek, írások, képek, termék- és cégelnevezések tulajdonosaik szerzői- és védjegyoltalma alá eshetnek.

A hozzászólások a szerzõk tulajdonai, minden más tartalom:
(c) 1999 - 2010. - Attis

süti beállítások módosítása