FŐOLDAL | HÍREK | KIADVÁNYOK | KONCERT | EXKLUZÍV | DALSZÖVEG | GALÉRIA | VIDEÓK | ZENELEJÁTSZÓ | VENDÉGKÖNYV | MSL-FANKLUB

I Blame Coco: Ceasar

2009.12.16. 11:56

Eliot Pauline Sumner, született 1990. július 30-án, Pisa, Olaszország. Sting és Trudie Styler harmadik közös gyermeke, Sting ötödik picinye. Hogy miért pont Olaszországban született nem tudni, de hogy gyorsan megkapta a Coco becenevet az szinte biztos.

Sting szeretett gyermeke most múlott 19 éves, de már néhány éve kacérkodik a zeneiparral. És bizony nem Bach-ot játszik zongorán Sting szőke lánya, hanem annál sokkal keményebbet. (Biztos ennek a képnek sem örülne, ha látná, hiszen '95. nyarán készült - egyébként a Geocities által nemrég megszüntetett Stingchronicity Greg's Sting Page-ről való) Az I Blame Coco első önálló lemeze 2010 tavaszára várható, az első dal pedig hivatalosan január 25-én jelenik meg letöltések és limitált bakelitsingle formájában.

A Caesar című dalt a napokban kezdték el játszani a rádiók, úgyhogy Coco MySpace oldalára tegnapelőtt fel is került a nóta videoklipje is, melyet november közepén forgattak:

I Blame Coco feat. Robyn - Caesar

I BLÅME COCO | MySpace Music Videos

Coco weblapján egyébként olyan zenészeket tüntet fel példaképeinek, mint Cole Porter, Chet Baker, Dr. Dre, The Doors, David Bowie, The Roots. Gondolom a The Police-t még véletlenül sem szerették volna megemlíteni. Az új dal egy kicsit más, mint amilyen dalokat eddig publikált a weben Coco, kevésbé akusztikusabb, számomra kevésbé egyénibb, túl mainstream. A demók reggae feelingjéből sajnos semmi sem maradt, Coco is bevallja, hogy a punk rock és disco felé vették az irányt, ezek ellenére azonban sok új rajongót szerezhet magának Sting lánya. Kiváncsian várjuk, hogy a többi dal hogyan fog szólni Coco Sumner első albumán.

Egyébként nyáron még arról számolt be blogján Coco, hogy az Avion c. dalhoz forgattak videoklipet, melynek rendezője éppen a bátyja Jake Sumner. Szintén a nyáron jelent meg az Island Records megalakulásának 50 éves évfordulójára az Island Life c. 3 lemezes válogatás, melyen az I Blame Coco egy Pete Wingfield dalt is feldolgozott, a '75-ös kiadású Eighteen With a Bullett címűt, mely egyébként a '98-as A Ravasz, az Agy és két füstölgő puskacső című Sting/Trudie Styler filmben is betétdalként szerepelt.


Szerző: attis

2 komment

Címkék: video család coco jake

A bejegyzés trackback címe:

https://sting.blog.hu/api/trackback/id/tr201601916

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

GregJazz · http://gregjazz.blog.hu 2009.12.16. 21:29:10

Köszi, Attis az érdekességet! Coco arcvonásai hihetetlenül hasonlítanak az apjáéra... A zenéje már kevésbé!!! :(

És egy jó hír az ősrégi rajongóknak:
reocities.com/BourbonStreet/5646/

:))

attis · http://sting.blog.hu 2009.12.16. 22:00:08

De a hangjában is egyébként van valami. Ez a dal, pl. engem a korai Police-ra vagy akár a Last Exit-es Sting soundra emlékeztet:

www.youtube.com/watch?v=-r24aFw1eGI

Jaj, de jó nem is tudtam, hogy archiválták a Geocities-t!!! Akkor működik az Under Construction - Attis Midi Page is! :-)
reocities.com/SunsetStrip/Studio/8220/


Sting.hu ...brand new site - magyar Sting rajongói oldal

A Sting.hu nincs semmilyen hivatalos kapcsolatban Stinggel, lemezkiadójával, vagy menedzsmentjével. Az oldalon található cikkek, írások, képek, termék- és cégelnevezések tulajdonosaik szerzői- és védjegyoltalma alá eshetnek.

A hozzászólások a szerzõk tulajdonai, minden más tartalom:
(c) 1999 - 2010. - Attis

süti beállítások módosítása