FŐOLDAL | HÍREK | KIADVÁNYOK | KONCERT | EXKLUZÍV | DALSZÖVEG | GALÉRIA | VIDEÓK | ZENELEJÁTSZÓ | VENDÉGKÖNYV | MSL-FANKLUB

Aranylemez és DVD

2009.11.14. 17:17

Már aranylemez az If On A Winter's Night, s jelenleg a Mahasz toplistáján már a 14. helyen áll. Az új lemez dalaiból készült kétlemezes koncert DVD, az A Winter's Night - Live from Durham Cathedral, december 2-án jelenik meg!


Kattints a képre a nagyításhoz!

Alig egy hónappal a már aranylemez-státuszban lévő CD után, Karácsonyra megjelenik a DVD-változat! Az élő felvétel Sting szólővárosa, az észak-angliai Newcastle közelében fekvő Durham 11-13. századi, normann stílusú székesegyhézéban (Nagy Britannia egyik legszebb katedrálisa, a világörökség része) készült.

A műsor gerincét a CD-ről már ismert brit tradícionális dalok: The Snow it Melts the Soonest (Newcastle-i ballada), Soul Cake (koldusének), Christmas at Sea, Gabriel's Message (14. századi karácsonyi ének), Balulalow (bölcsődal, Peter Warlock szerzeménye), Now Winter Comes Slowly (Purcell) továbbá két Sting-dal: Lullaby for an Anxious Child, The Hounds Of Winter (a mercury Falling CD-ről) alkotják. Új számok: egy Coventryből való karácsonyi ének a katedrális fiúkórusának közreműködésével, a Bethlehem Down (Peter Warlock), a tradícionális I Saw Three Ships és a Ghost Story (Sting).

A feldolgozások Sting és Robert Sadin munkái. A közreműködők között a pop (Dominic Miller, gitár), a jazz (Chris Botti, trombita, Jack Dejohnette, dob), a "komoly" zene (Daniel Hope, hegedű, Edin Karamazov, lant), tradícionális szigetországi hangszerek művelői (Mary MacMaster, skót hárfa, Kathryn Tickell, fidula, northumbriai duda) és keleti hangszerek virtuózai (Bassam Saba, ud, nej, Bijan Chemirani, ütőhangszerek) szerepelnek.

A bónusz DVD-n, próbák dokumentumfilmek ("a színfalak mögött"), interjúk láthatók/hallhatók.

(thx2Kramó)


A bejegyzés trackback címe:

https://sting.blog.hu/api/trackback/id/tr491525064

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.



Sting.hu ...brand new site - magyar Sting rajongói oldal

A Sting.hu nincs semmilyen hivatalos kapcsolatban Stinggel, lemezkiadójával, vagy menedzsmentjével. Az oldalon található cikkek, írások, képek, termék- és cégelnevezések tulajdonosaik szerzői- és védjegyoltalma alá eshetnek.

A hozzászólások a szerzõk tulajdonai, minden más tartalom:
(c) 1999 - 2010. - Attis

süti beállítások módosítása