FŐOLDAL | HÍREK | KIADVÁNYOK | KONCERT | EXKLUZÍV | DALSZÖVEG | GALÉRIA | VIDEÓK | ZENELEJÁTSZÓ | VENDÉGKÖNYV | MSL-FANKLUB

MEGJELENT!

2009.10.26. 17:18

A nagyobb boltokba, köztük a Hungaroton Music Store-ba is már megérkezett Sting új albuma, az If On A Winter's Night...

Fotexnet - Hungaroton Music Store:

A teljes album meghallgatható weblapunkon is, a Sting Rádión, vagy a Deezer-en. Lásd a jobb oldali oszlopban található lejátszót!

A zenék hallgatása közben olvasd el a történetüket. Az első nyolc dal leírása ezekben a cikkekben olvasható:


Szerző: attis

7 komment

Címkék: album2009 ioawn

A bejegyzés trackback címe:

https://sting.blog.hu/api/trackback/id/tr611476729

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kicsit Bob · http://anyamnak.blog.hu/ 2009.10.27. 14:08:42

Meghallgattam, nem tetszik. Igazából már a sacred love sem tetszett, a labyrinth meg pláne nem. Lesz még bring on the night hangulatú lemeze vajon, (na jó, a mercury falling-ig az albumok bő fele még OK volt) vagy összeültetjük az öregedő Presser Gáborral, és együtt dalolnak lassú és halk dalokat az elmúlásról, szeretteik, hallgatóik és ennen halálukról?

attis · http://sting.blog.hu 2009.10.27. 14:19:25

Kicsit Bob! Hallgasd meg még egyszer. Nekem speciel egyik lemeze sem tetszett elsőre. De a legtöbb kedvenc lemezemmel így voltam. Sokadszori meghallgatásra robban az elrejtek taposóaknák Sting albumain is. Szerintem.

Egyébként szerintem nem baj, ha valaki az elmúlásról énekel. Az biztos, hogy idő, hangulat kell hozzá...

Kicsit Bob · http://anyamnak.blog.hu/ 2009.10.27. 14:32:54

Szép a hangja, szépen énekel, de nem szeretem ezeket a nyavajgós zenéit. Be is teszem a bring on the night-ot, azt szeretem. :)

attis · http://sting.blog.hu 2009.10.27. 16:51:35

Próbáld meg újra meghallgatni a Burning Babe-et az új albumról!

Kicsit Bob · http://anyamnak.blog.hu/ 2009.10.28. 12:00:52

@attis: OK, nem rossz, de inkább az ilyen "I saw three ships" meg "the mighty" félékre hasonlít, és inkább kilóg az albumból, mintsem hogy azt lehetne mondani, hogy "tök jó album, olyanok vannak rajta, mint a burning babe".
A mighty azért jobb. :)

manóhegedű 2009.11.06. 10:22:13

Egy jött le biztosan az új albumról, hogy Purcell még mindig zseni! Szerintem itt Sting rettenetesen énekel, nem is a saját hangján öblögeti a meleg levegőt. Kár, hogy nem énekli más, egész szép lenne.


Sting.hu ...brand new site - magyar Sting rajongói oldal

A Sting.hu nincs semmilyen hivatalos kapcsolatban Stinggel, lemezkiadójával, vagy menedzsmentjével. Az oldalon található cikkek, írások, képek, termék- és cégelnevezések tulajdonosaik szerzői- és védjegyoltalma alá eshetnek.

A hozzászólások a szerzõk tulajdonai, minden más tartalom:
(c) 1999 - 2010. - Attis

süti beállítások módosítása