FŐOLDAL | HÍREK | KIADVÁNYOK | KONCERT | EXKLUZÍV | DALSZÖVEG | GALÉRIA | VIDEÓK | ZENELEJÁTSZÓ | VENDÉGKÖNYV | MSL-FANKLUB

Már követni sem tudom, hogy hányadik (na jó, a harmadik) koncertfelvételére hívta meg Stinget a nagyszerű amerikai smooth jazz trombitás Chris Botti. Nem ismerős a név? Chris a Brand New Day turnén közel három évig kísérte Stinget '99 és 2001 között, nem kevés újabb százezer rajongót szerezve magának - köztük Budapesten is. Sting albumain azóta  is állandó vendég. Az örökifjú, egyébként 46 éves Chris Botti tehát azóta is szívesen viszontlátja énekes barátját a koncertjein, sőt szólólemezein is. 


Discover Chris Botti!

 

 A trombitás legutóbbi jazzalbuma 2007-ben jelent meg Italia címmel, melyen Sting valamiért nem kapott lehetőséget a szereplésre, de a szintén két évvel ezelőtti LIVE with Orchestra and Special Guests DVD-n három dalban is közreműködik az énekes. A What Are You Doing The Rest Of Your Life? c. dalt például Botti 2005-ös albuma (To Love Again) számára rögzítették, de elénekelte Sting a My Funny Valentine-t is a koncertfelvételen. 2004-ben a When I Fall In Love albumon is feltűnt Sting, akkor a '96-os La Belle Dame Sans Regrets c. dal közös feldolgozásával. Első közös munkájuk azonban az In The Wee Small Hours Of The Morning c. dallal Chris Botti '99-es Slowing Down The World című lemezén volt, amelyet néhány évvel később, 2002-ben aztán élőben is rögzítettek egy DVD-re (Night Sessions), más dalok, például a Sting által írt All Would Envy címűt is. Legutóbb épp egy éve Debrecenben volt hallható élőben itthon Chris Botti nagyszerű muzsikája!

Update: Most ismét egy koncert CD/DVD készül. A Chris Botti in Boston címet viselő felvételeken közreműködik Sting mellett John Mayer, Josh Groban, Steven Tyler, Katharine McPhee és Yo-Yo Ma no és a Boston Pops, vagyis a Boston Symphony Orchestra is. A hírek szerint Chris kedvenc Sting dalát a Shape Of My Heart-ot is előadták Josh Grobannal közösen a 2008. szeptember 18-19-i felvételeken (lásd a lenti videót). Ismerős lehet még a Sting rajongóknak a Seven Days, az If I Ever Lose My Faith In You is. A felvételek március 31-én jelennek meg CD, CD/DVD illetve Blu-Ray Disc formátumban. Kötelező vételnek tűnik.

Videoklipp és a kiadvány adatai a folytatásban:

 

Chris Botti In Boston
CD/DVD - Blu-Ray Disc
2009. március 31.

CD:
1. Ave Maria
2. When I Fall In Love
3. Seven Days
4. Emmanuel
5. I've Got You Under My Skin
6. Cinema Paradiso
7. Broken Vow
8. Flamenco Sketches
9. Glad To Be Unhappy
10. Hallelujah
11. Smile
12. If I Ever Lose My Faith In You
13. Time To Say Goodbye

DVD:
1. Ave Maria
2. When I Fall In Love
3. Caruso
4. Seven Days
5. Broken Vow
6. Flamenco Sketches
7. Hallelujah
8. I've Got You Under My Skin
9. Cinema Paradiso
10. The Look Of Love
11. Emmanuel
12. Glad To Be Unhappy
13. Cryin'
14. Smile
15. Indian Summer
16. Shape Of My Heart
17. If I Ever Lose My Faith In You
18. Time To Say Goodbye
19. Behind The Scenes: Chris Botti In Boston (DVD Bonus Feature)


A bejegyzés trackback címe:

https://sting.blog.hu/api/trackback/id/tr72927149

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

GregJazz · http://gregjazz.blog.hu 2009.02.08. 11:25:57

Wow! Köszi Attis a híreket! :)) Ma éjjel pedig Grammy-díjkiosztás!

attis · http://sting.blog.hu 2009.02.09. 20:48:22

Közben egy félreértés miatt frissítettem a hír végét és a videót is.


Sting.hu ...brand new site - magyar Sting rajongói oldal

A Sting.hu nincs semmilyen hivatalos kapcsolatban Stinggel, lemezkiadójával, vagy menedzsmentjével. Az oldalon található cikkek, írások, képek, termék- és cégelnevezések tulajdonosaik szerzői- és védjegyoltalma alá eshetnek.

A hozzászólások a szerzõk tulajdonai, minden más tartalom:
(c) 1999 - 2010. - Attis

süti beállítások módosítása