FŐOLDAL | HÍREK | KIADVÁNYOK | KONCERT | EXKLUZÍV | DALSZÖVEG | GALÉRIA | VIDEÓK | ZENELEJÁTSZÓ | VENDÉGKÖNYV | MSL-FANKLUB

Mi lesz a Police után?

2008.06.14. 21:21

Deja vu. Huszonéve tették fel utoljára Stingnek a fenti kérdést. Azt már tudjuk, hogy - a jelenlegi tervek szerint - a Police valóban leteszi a lantot és befejezi a közös turnézést az augusztus 7-i, new york-i, ingyenes koncerten.

A jelenleg épp Európában koncertező trio július 11-én tér vissza az Államokba ahol még 18 koncertet ad a turné utolsó felvonásaként. Az utolsó európai koncert egyébként - két másik spanyol dátum után - a Rock In Rio madridi fesztiválján lesz július 5-én.

S azután? Mihesz fog kezdeni Sting? A folytatásban olvasható:

A pletykák szerint szeptember 13-án Sting fellép a tavaly elhunyt, nagyszerű tenor énekes, Luciano Pavarotti emlékére rendezett koncerten. A párizsi koncerten más ismert fellépők mellett egy 70-fős szimfónikus zenekar is szerepelni fog majd.

Novemberben ismét Párizsba utazik Sting, ahol - többek között Elvis Costello-val - előadják a Welcome To The Voice c. modern operát, melyet Steve Nieve és Muriel Teodori írt, és tavaly májusban jelent meg a mű hanganyaga CD-n. Az operaelőadások november 20. és 25. között lesznek láthatók és június 27-től kezdik el árulni a jegyeket.

Állítólag Sting is részt vesz november 30-án a Youssou N'Dour által szervezett "Le Concert des Etoiles Pour la Terre" koncerten Burkina Faso fővárosában Ouagadougou-ban (ejtsd Vágádugu) az első Sztárok a Földért címen szervezett találkozón. A fellépők között természetesen ott lesz Bono, Peter Gabriel, Santana, Simon and Garfunkel, Wyclef Jean és Irene Gandhi is.

December 12-én Sting ismét összeáll Edin Karamazov lantművésszel és a Stile Antico énekegyüttessel. A 2006-ban megjelent Songs Of The Labyrinth dalait most Dubai-ban mutatja be a lant-páros az érdeklődőknek.

Közben a Police rajongók év végére várhatják a tavalyi Dél-Amerikai koncerteken rögzített Police felvételek DVD-kiadását, de újabb Police anyagok megjelentetése nem várható.

Reméljük ezek után Sting valóban pihen egy kicsit, haza tér és neki áll új dalokat írni egy igazi Sting sorlemez számára. Saját bevallása szerint ugyanis turnék alatt sosem ír dalokat, márpedig lényegében 5 év óta folyamatosan turnézik kedvencünk...

[Az Out Of Print, a Listing és a StingUs hírei alapján]


A bejegyzés trackback címe:

https://sting.blog.hu/api/trackback/id/tr27704100

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


Sting.hu ...brand new site - magyar Sting rajongói oldal

A Sting.hu nincs semmilyen hivatalos kapcsolatban Stinggel, lemezkiadójával, vagy menedzsmentjével. Az oldalon található cikkek, írások, képek, termék- és cégelnevezések tulajdonosaik szerzői- és védjegyoltalma alá eshetnek.

A hozzászólások a szerzõk tulajdonai, minden más tartalom:
(c) 1999 - 2010. - Attis

süti beállítások módosítása