FŐOLDAL | HÍREK | KIADVÁNYOK | KONCERT | EXKLUZÍV | DALSZÖVEG | GALÉRIA | VIDEÓK | ZENELEJÁTSZÓ | VENDÉGKÖNYV | MSL-FANKLUB

Misty Miller

2011.02.19. 15:33

misty miller-005285Burnski PressMisty Miller, Sting gitárosának Dominic Miller-nek a lánya. Dél-Nyugat Londonban él.

Misty még nincs 17 éves de már önálló albuma jelent meg, sőt az elragadó teremtés 16 évesen adta ki első, négy dalt tartalmazó EP-jét Remember címmel.

Misty Miller egyszerű, de nagyszerű lány. Amellett, hogy örökölte gitáros-apja tehetségét, zeneiségét, nagyszerű énekes és előadó. Saját bevallása szerint amióta az eszét tudja énekel. 9 évesen kezdett dalokat írni bátyjaival, akik akkor már tudtak gitározni. Ő sosem játszott semmilyen hangszeren - a művészcsaládban a balettos-kislány szerepét kapta eredetileg.

Csak az agyában szerezte és oda rögzítette saját dalait. Aztán úgy 2 éve kapott egy ukulelét (gitárhoz hasonló, négy-húros, apró hawaii-hangszer), így már volt segédeszköze is dalokat írni. A gyerekkori szerelemről szóló Remember c. nótát eredetileg 12 évesen írta, majd ukulelére is alkalmazta. Ez a dala az internetnek és a nagyszerű Burberry videónak köszönhetően hatalmas siker és már számos utánzója, feldolgozója van, sőt ukulelés oktatóvideó is készült már a dalból.

Dalai eredetileg folkos jellegűek, melyek az ukulelének is betudhatóak. Önálló YouTube-videói is folk-jellegűek. Albumán azonban már szépen meghangszerelt, de akusztikus hangzású pop-dalokként jelennek meg szerzeményei.

Aktívan jelen van az interneten, nagyszerű a weboldala, új albuma meghallgatható MySpace oldalán, dalai letölthetőek a iTunes-ról, rajongóival a kapcsolatot természetesen a Facebook-on is tartja. Ez utóbbin bónusz dalokat és koncertfelvételeket tölthetnek le rajongói. Twitterezik, YouTube csatornája és saját blogja is van. A koncerteken a iPhone-jával szokta behangolni ukuleléjét.

Új albumainak felvételeit már 2011. tavaszán el akarja kezdeni.

Misty gyakran fellép különböző rendezvényeken, szóló-esteken. Felfedezte őt a Vogue (fényképei a Vogue 2010. októberi számában szerepeltek) és a Burberry Acoustic is, akikkel videoklipet is készített. Fellépett a Swarowski VIP partijain, megnyitóin is Londonban. Egy ilyen alkalommal Steiner Kristóf is megemlékezett Misty-ről:

A kristálykoronáját Misty Miller, a brit underground díva tette fel az eseményre, aki egy szál ukulelével – azaz Barbie méretű gitárral – dalolt a vendégeknek, amúgy Marilyn Monroe módjára.

A felszolgálók ezüsttálcán kínálták a libamájat, pármai sonkát és lazackaviárt avokádó hajócskákon, de mivel a csapatunk egyik fele renitens vegán, a másik pedig szimplán csak alkoholista volt, mi hamarosan a bárpult mellett kötöttünk ki – a jégkockák legalább olyan szépen muzsikálnak, mint az ukulele.

[Steiner Kristóf - life-style.hu]

Misty Miller - Remember EP
2010

- Remember
- Evergreen Love
- Vampire
- Home

Misty Miller - Little Thing Called Love
2011

- Little Thing Called Love
- Why Try To Change Me Now?

Misty Miller - Misty Miller
2011/02/14
Hallgasd meg a MySpace-en!

- Little Thing Called Love
- Dancing With The Devil
- Remember
- Evergreen Love
- Bones
- Hope
- Wild Thing
- Eve
- Ollie
- Home
- Vampire

Misty Miller: Remember
Burberry Acoustic

A Little Thing Called Love

Bones

Vampire

Home

Vampire

Wild Thing


A bejegyzés trackback címe:

https://sting.blog.hu/api/trackback/id/tr72672819

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


Sting.hu ...brand new site - magyar Sting rajongói oldal

A Sting.hu nincs semmilyen hivatalos kapcsolatban Stinggel, lemezkiadójával, vagy menedzsmentjével. Az oldalon található cikkek, írások, képek, termék- és cégelnevezések tulajdonosaik szerzői- és védjegyoltalma alá eshetnek.

A hozzászólások a szerzõk tulajdonai, minden más tartalom:
(c) 1999 - 2010. - Attis

süti beállítások módosítása