FŐOLDAL | HÍREK | KIADVÁNYOK | KONCERT | EXKLUZÍV | DALSZÖVEG | GALÉRIA | VIDEÓK | ZENELEJÁTSZÓ | VENDÉGKÖNYV | MSL-FANKLUB

Amikor a svájci Phonak cég 2006 októberében útjára indította a Hear the World (Halld a világot) kezdeményezést, rögvest két világhírű nagykövetet üdvözölhetett a fedélzeten: Plácido Domingót és a Bécsi Filharmónikus Zenekart. Azóta a nagykövetek illusztris tábora jelentősen bővült, mivel egyre több hírességet sikerült megnyerni, hogy álljanak a jó(l) hallás fontosságát hirdető kampány élére.

A fényképésszé előlépett énekes, Bryan Adams most Stinget fotózta le a kampány szolgálatáért. Ugyanúgy, mint a többi "Halld a világot" nagykövet, Sting is kagylót formáz a kezéből a füle mellett.

Bryan Adams: Sting - Heal the World"A hallásunk nem csak a kommunikációnk szerves része, hiszen azt is meghatározza, hogyan élünk a saját világunkban." - idézik Stinget.

"Az tény, hogy a hallásunkkal még több információt tudunk szerezni, mint csupán a látásunkkal. Remélem, hogy e kampány támogatásával az emberek még jobban értékelni fognak minden egyes hangot és a lehető legjobban megvédik majd hallásukat". - mondja Sting, aki maga is enyhe halláskárosodást szenvedett rockzenész karrierje során.

A Hear the World kampány nagykövetei között olyan hírességeket láthatunk még, mint Plácido Domingo, Bryan Adams, Harry Bellafonte, Rod Stewart, Peter Gabriel, Moby, Michael Bublé, Lord Richard Attenborough, Lindsay Lohan, Lenny Kravitz, Jude Law, Joss Stone, Josh Groban, John Legend, Dione Warwick, Dave Steart, Annie Lennox, Carl Fredriksen (az "Up" rajzfilmfigurája), Bobby McFerrin, Billy Idol, Amy Winehouse.

Magyarországon Zorán valamint a Liszt Ferenc Kamarazenekar képviseli a mozgalmat.

http://www.hear-the-world.com/


A bejegyzés trackback címe:

https://sting.blog.hu/api/trackback/id/tr741693830

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


Sting.hu ...brand new site - magyar Sting rajongói oldal

A Sting.hu nincs semmilyen hivatalos kapcsolatban Stinggel, lemezkiadójával, vagy menedzsmentjével. Az oldalon található cikkek, írások, képek, termék- és cégelnevezések tulajdonosaik szerzői- és védjegyoltalma alá eshetnek.

A hozzászólások a szerzõk tulajdonai, minden más tartalom:
(c) 1999 - 2010. - Attis

süti beállítások módosítása