FŐOLDAL | HÍREK | KIADVÁNYOK | KONCERT | EXKLUZÍV | DALSZÖVEG | GALÉRIA | VIDEÓK | ZENELEJÁTSZÓ | VENDÉGKÖNYV | MSL-FANKLUB

2005. november

2005.11.01. 19:42

2005.11.04
 
Madonna felhasználta Stinget
 
Sting pedig köszönte is szépen. Az énekesnő november 3-án találkozott Stinggel a Soil Association társaság La Dolce Vita - Food for Life című jótékonysági estéjén, melyet épp Sting és Trudie Styler rendezett. Madonna bevalotta Stingnek, hogy az "Every Breath You Take" dallamát új albumán a "Push" c. dalhoz használta fel. Az új album 15-én jelenik meg.
 
"Valóban? Nem is hívott fel minket!" - mondta Sting - "de semmi gond."
Sting és csodálatos, szorgalmas felesége, Trudie Styler - aki rendező, producer, színész, jótékonysági adakozó és 6 gyermek anyja - fejében más dolgok jártak azon az estén. Részt vettek egy nagyon drága vacsorán a Food for Life akciójának keretében a New York-i Metropolitan Pavilion-ban és próbáltak valamit visszaadni azoknak az embereknek, akik 20-25.000 $-t fizettek egy-egy asztalért azon az estén.
Sting felállítatott egy valódi szinpadot profi fényekkel és kiválló hangrendszerrel, elhozta zenekarát és lejátszott egy szoros, 1 órás koncertet több vendég-előadóval (Donna Karan, Olivia Harisson, Ann Jones, Bobby Sager).
Alig 300 ember tombolt örjöngve olyan dalokra, mint a "Roxanne", "Message In A Bottle", "Every Little Thing She Does Is Magic", "Spirits In The Material World", "Fields Of Gold", "If I Ever Lose My Faith In You", "Desert Rose", "A Day In The Life (Beatles)", "Englishman In New York". Egyedül bártulajdonos Amy Sacco volt kiábrándult ugyanis nem játszották kedvenc Police számát a Canary In A Coal Mine-t.
Sting most 54 éves, de nem néz 34-nél többnek - a FOXNews szerzője szerint. A színpadon levette pólóját és megmutatta szikár, jógától feszülő izmait is. A műsor vége felé közel 50 fiatal nő, jogászok és bankárok feleségei ugrottak fel a színpadra, körülvették őt, és vele bogie-ztak a két záró számra. Sting persze szélesen vigyorgott. Ahogy Robert Palmer az "Addicted to Love" videoklipjében. A nők már-már az ájulás szélén voltak. Álmukban sem gondolták volna, hogy ilyen szerencséjük lesz egyszer.
Az elmúlt napokban egyébként Sting számos hírességgel találkozott New Yorkban különböző partikon és eseményeken. A képek tanusága szerint Bruce Springsteen és a jordán királynő mellett Charles brit trónörökössel és feleségével Camilla-val is kedélyesen társalogtak.
Fordította: Máté Attila (c)
 
2005.11.11
 
Richard Bona ismét a Dunán
 
Nemcsak azért kerül fél évente a Sting.hu címlapjára Richard Bona, mert a szerkesztő egyik nagy kedvence, hanem mert nagyszerű zenész és kiváló basszusgitáros, ráadásul a külföldi sajtó az "Afrikai Sting" nevet is neki adta látva folyamatos mosolyát, hallva humorát, vidámságát és különös báját melyet mindazon színpadon magából áraszt ahol csak fellép.
Legközelebb november 15-én a Dunára állított A38 hajón - most másodszor - tapasztalhatja meg a fentebb állítottak igaszságát az érdeklődő közönség, ahol a Smart Music Fesztivál keretében mutatja be új Tiki c. nagylemezét Richard Bona és 5 fős zenekara. Most harmadszor látogat saját zenekarával Magyarországra a zenész, nyáron látható és hallható volt a Veszprémi Ünnepi Játékokon is.
A bona.sting.hu oldalon további adatokat is megtudhatsz Richard Bona-ról, nézegess képeket, meg videót a tavalyi koncertről.
 
2005.11.16
 
Zorán DVD, rajta A körben
 
Zorán ismét koncert DVD-vel kedveskedik rajongóinak. Ismét - de teljesen más műsorral, mint két évvel ezelőtt. Akkor egy szimfonikusokra áthangszerelt megismételhetetlen előadás jelent meg Zorán első DVD-jeként.
Most a 2005. április 15-i Aréna-beli koncertet láthatja a nagyérdemű, ahol a legendás énekes megszokott kísérőzenekarával lépett színpadra, és adott felejthetetlen hangulatú koncertet.
A lemezen szerepel Sting Shape Of My Heart c. dalának magyar feldolgozása is, az "A körben" c. dal.
A DVD 29 dalt tartalmaz: a Metro korszaktól egészen a legújabb szerzeményekig, s ebből csak alig néhány kihagyhatatlan nóta szerepelt az előző DVD anyagában is.
A könnyed, vidám hangulatú koncert olyan csemegéket tartogat, mint a Kell ott fenn egy ország akusztikus gitárokra áthangszerelt verziója, a 60-as évek rock and roll egyvelege vagy Presser Gábor és Zorán egy szál zongorával kísért duettje.
A közreműködők névsora is igen tekintélyes, hisz az előbb említett Presser Gábor mellett Somló Tamás, Kern András, Auth Csilla és Gerendás Péter is beszállt egy-egy dal erejéig,és ne felejtsük el, hogy Zorán „saját” zenekara is az ország legjobb muzsikusait egyesíti, elég ha csak Sipeki Zoltánra (gitár), Horváth Kornélra (ütős hangszerek) vagy Orosz Zoltánra (harmonika) gondolunk.
A menü a több mint 2 órás koncert mellett két extrát is tartogat a rajongók számára.
Bátran kijelenthető, hogy Zorán most megjelenő DVD-je képi és hangzásvilágban felveszi a versenyt a hasonló külföldi kiadványokkal.
· Az én városom
· Adj valamit!
· Nem kell mindig (Péter János – fuvola)
· A körben
· Szabadon jó (Duett Somló Tamással)
· Szerenád
· Máshol
· Üres bölcsőt ringat a Hold fénye
· Az ünnep
· Édes évek
· Mi fáj?
· Fehér sziklák
· Kócos ördögök
· True Love (Duett Auth Csillával)
· Libertango (Astor Piazzola szerzeménye, Orosz Zoltán szólószáma)
· Szép Júlia (Duett Gerendás Péterrel)
· Záróra
· A szerelemnek múlnia kell
· A nő
· A színfalak mögött (Péter János – tin whistle)
· A part
· Lövölde tér (Kern Andrással)
· Kék asszony
· Az legyél, akinek látszol (Duett Presser Gáborral)
· Ha hinnél valamiben (Duett Presser Gáborral)
· Valaki mondja meg (Duett Presser Gáborral)
· Sed non est pax
· Így is jó (Péter János – fuvola)
· Kell ott fenn egy ország
· Sohase higgyetek a szemeteknek
· Mi kéne még?
· Apám hitte
· Egészen egyszerű dal
· Boldog idő
· Buona Sera (A ráadás rockandroll-blokkban)
· Jump, Jive, An’ Wail (A ráadás rockandroll-blokkban)
· Oh Marie (A ráadás rockandroll-blokkban)
 
2005.11.17
 
Újra stúdióban?
 
A Billboard.com híre szerint Josh Freese dobos és több más zenész már meghívást kapott Sting következő stúdió albumának felvételére, melyet valószínüleg az Il Palagio-ban, Sting olasz házában fognak majd rögzíteni.
Ahogy arról már mi is beszámoltunk, ez a lemez elég távol fog majd állni a túl poposra sikerült Brand New Day és Sacred Love albumok koncepciójától és Sting visszatér ismét az alapokhoz. A Broken Music turnén úgy tűnik nyilvánvalóvá vált Sting valódi zenei ízlése, és legutóbbi albuma is meglehetősen kiábrándító eladást produkált, talán ez is befolyásolja a zenei változást.
Sting legutóbb az 1991-es albumánál a The Soul Cages-nél tért vissza az alapokhoz, akkor is jóval nagyobb változást művelve, mint ahogy az '85-'88 közötti albumainál hallható volt.
Szerinted milyen lesz Sting következő albuma! Szavazz a Sting.hu-n, és osztd meg véleményedet a Fórumon!
 
Forever Sting Band koncertek
 
Ismét koncertezik a Forever Sting Band zenekar. 2005. november 18-án, pénteken este 8-kor Gödön lépnek fel, A zenekarral fellép Malovics Dénes szaxofonos is.
(A november 29-i budapesti fellépés elmarad!)
Többet a zenekarról honlapjukon tudhattok meg:
[Forever Sting Band]


A bejegyzés trackback címe:

https://sting.blog.hu/api/trackback/id/tr21252039

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


Sting.hu ...brand new site - magyar Sting rajongói oldal

A Sting.hu nincs semmilyen hivatalos kapcsolatban Stinggel, lemezkiadójával, vagy menedzsmentjével. Az oldalon található cikkek, írások, képek, termék- és cégelnevezések tulajdonosaik szerzői- és védjegyoltalma alá eshetnek.

A hozzászólások a szerzõk tulajdonai, minden más tartalom:
(c) 1999 - 2010. - Attis

süti beállítások módosítása