FŐOLDAL | HÍREK | KIADVÁNYOK | KONCERT | EXKLUZÍV | DALSZÖVEG | GALÉRIA | VIDEÓK | ZENELEJÁTSZÓ | VENDÉGKÖNYV | MSL-FANKLUB

Bookline - Broken Music

2010.12.14. 17:00

A Bookline könyvesbolt blogján, a Bookline Journal blogon most jelent meg egy rövid kritika Sting, 2004-ben itthon is megjelent Broken Music / Széttört zene című önéletrajzi könyvéről. Nem csak a könyvet a kritikát is elolvasásra ajánlom. Nem csak rajongóknak:

Jó érzés, hogy végre vége. Nem azért, mert unalmas volt, vagy irritált, csak mert vannak  könyvek, amik bármilyen jól vannak is megírva, közben folyton az éjjeliszekrény felé pillantgatok, hogy mi vár rám utána. Hogy talán azokban még nagyobb izgalmat találok, őket talán majd le sem lehet tenni. Stinget le lehet tenni, sőt, igazság szerint kicsit lassan verekedtem magam át rajta. Biztosan vannak, akik most hozzágondolják, hogy pont, mint a zenéjén. Egyértelműen a legnívósabb fajta, erőteljes és tehetséges, de egy picit unalmas.

A könyvbe persze csak az vág bele, aki a zenét ennél többre értékeli. Én is többre tartom, ezért kaptam a Broken Musicot négy éve, de miután kigyönyörködtem magam a címlapban (Sting gyerekkori arcában), eltettem jobb időkre. Csak most, a koncertélmény után született meg bennem a vágy, hogy bele is olvassak.

A cikk folytatása itt olvasható: Bookline Journal


A bejegyzés trackback címe:

https://sting.blog.hu/api/trackback/id/tr512515062

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Jánoska12 2010.12.30. 09:06:11

Igazán jó könyv! Viszont szeretném megkérdezni, hogy hány könyv jelent már meg Stingről eddig összesen? Nem sokról tudok vagy csak kettőről. Egyik ismerősömnek szeretnék venni egyet. Nagyon szereti Stinget. Én notóriusan ezt az oldalt böngészem: h ttp://bit.ly/dplzD7
De ahány bolt, annyiféle kínálat. Ezért kérdem, hogy mennyi könyv jelent meg.

attis · http://sting.blog.hu 2010.12.30. 09:34:37

Magyar nyelven három Sting-vonatkozású könyvről tudok.
- Sting Amazóniában - már csak használtan lehet hozzájutni, de könnyen fellelhető az online áruházak anktivárium részén
- Sting: Széttört zene (Broken Music)
- Christopher Sandford: Sting - Legendák élve vagy halva (Demolition Man)

Ami még elérhető itthon könnyen, de értelemszerűen nem magyar nyelvű, az a Sting: Lyrics - kötelező darab.


Sting.hu ...brand new site - magyar Sting rajongói oldal

A Sting.hu nincs semmilyen hivatalos kapcsolatban Stinggel, lemezkiadójával, vagy menedzsmentjével. Az oldalon található cikkek, írások, képek, termék- és cégelnevezések tulajdonosaik szerzői- és védjegyoltalma alá eshetnek.

A hozzászólások a szerzõk tulajdonai, minden más tartalom:
(c) 1999 - 2010. - Attis

süti beállítások módosítása