FŐOLDAL | HÍREK | KIADVÁNYOK | KONCERT | EXKLUZÍV | DALSZÖVEG | GALÉRIA | VIDEÓK | ZENELEJÁTSZÓ | VENDÉGKÖNYV | MSL-FANKLUB

Az angol úriember nagyzenekari koncertje sikert arat minden színpadon.

[SZOLJON.hu] Példás gyorsasággal hozták ki Sting filharmonikusokkal közös turnéjának berlini fellépéséről készült videót. Az esemény szeptember 21-én volt, az O2 World Arénában, s november végén már a boltok polcain sorakozott az új DVD. Megörökítve a teljes koncertet, azt a nagyszerű hangulatot, ami végig jelen volt a műsor alatt. ...

Az egész este nagyon elegánsan kezdődik, a zenekar, a neves Royal Philharmonic Concert Orchestra (karmester: Steven Mercurio) rövid bevezetője után máris színpadra lép Sting, kezében gitárral, és az A Thousand Years jól ismert zenéjével kezdetét veszi a bensőséges varázslat. A hangulat már a második számnál tökéletesnek nevezhető, mert a közönség nagy tetszéssel és együtt énekléssel fogadja a Police nagy sikerét, az Every Little Thing She Does Is Magicet. Az Englishman In New York pedig ha lehet, még rátesz egy lapáttal. Az amúgy is nagyzenekarral jól kísérhető tételben lép először színpadra a kiváló szaxofonos, Sting régi barátja, Branford Marsalis, hogy aztán még többször is szóló szerepet kapjon. Az egész műsor olyan profi, mint amilyen profik a zenészek. Tökéletes összhangban működik együtt Stinggel a nagyzenekar, akárcsak a többi muzsikus. Említsük meg a gitáros Dominic Millert és persze a vokalista hölgyet, Jo Lawryt. Utóbbi nagyszerűen egészíti ki Sting hangját a női ének lágyságával, és két számban (Whenever I Say Your Name; You Will Be My Ain True Love) is duettet énekel Stinggel. Mindkettő nagyszerű előadás!

A teljes cikk elolvasható a SZOLJON.hu weboldalon,


A bejegyzés trackback címe:

https://sting.blog.hu/api/trackback/id/tr852495671

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


Sting.hu ...brand new site - magyar Sting rajongói oldal

A Sting.hu nincs semmilyen hivatalos kapcsolatban Stinggel, lemezkiadójával, vagy menedzsmentjével. Az oldalon található cikkek, írások, képek, termék- és cégelnevezések tulajdonosaik szerzői- és védjegyoltalma alá eshetnek.

A hozzászólások a szerzõk tulajdonai, minden más tartalom:
(c) 1999 - 2010. - Attis

süti beállítások módosítása