FŐOLDAL | HÍREK | KIADVÁNYOK | KONCERT | EXKLUZÍV | DALSZÖVEG | GALÉRIA | VIDEÓK | ZENELEJÁTSZÓ | VENDÉGKÖNYV | MSL-FANKLUB

[kulturport.hu] Sting jövő hét szombaton a Symphonicity turné keretében a Budapest Sportarénában lép fel: a koncert teltházasnak ígérkezik, a fergeteges hangulat pedig garantált. (...)

A színpad építéséhez elegendő egy nap is, hiszen a nagyzenekar helyigénye miatt túl sok díszletben nem gondolkodhattak; de a látvány fokozásáért egy különleges dobogórendszert használnak, amely különböző színű hangulatvilágítással teszi még élvezetesebbé a produkciót.

A zenekar felett mozgatható és dönthető ledfalak segítenek a megfelelő atmoszféra kialakításában egy-egy dalnál.

Nem könnyű ennyi embert utaztatni egy turnén, épp ezért nincsenek is különleges kívánságaik. Sting öltözőjét kell csupán egy picit hangulatosabbá varázsolni, de állólámpákon, kanapékon és zöld, cserepes növényeken kívül ide sem kértek semmi mást.

Az étkezésüket maguk oldják meg, saját szakács utazik velük.

Budapesten sajnos csak igen rövid időt lesznek, hiszen pénteken még Bécsben, hétfőn már Zágrábban lépnek fel.

[Koncert.hu] A koncertre fényképezőgépet, kamerát, hangfelvevőt nem lehet behozni, ezt a bejáratnál ellenőrzik is, mint ahogy bármilyen palackot vagy üveget sem.

Külön szeretnénk felhívni a figyelmet, hogy Sting koncertje pontosan 20 órakor kezdődik majd, kérjük a közönséget, hogy legyenek pontosak és elég időt hagyjanak a parkolásra illetve az Arénába történő bejutásra; ugyanis a későket a produkcióra való tekintettel csak bizonyos időközönként tudjuk beengedni a helyükre.

Az előadást megszakítja majd egy 20 perces szünet, és megközelítőleg 23 órakor lesz vége.


A bejegyzés trackback címe:

https://sting.blog.hu/api/trackback/id/tr62403849

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


Sting.hu ...brand new site - magyar Sting rajongói oldal

A Sting.hu nincs semmilyen hivatalos kapcsolatban Stinggel, lemezkiadójával, vagy menedzsmentjével. Az oldalon található cikkek, írások, képek, termék- és cégelnevezések tulajdonosaik szerzői- és védjegyoltalma alá eshetnek.

A hozzászólások a szerzõk tulajdonai, minden más tartalom:
(c) 1999 - 2010. - Attis

süti beállítások módosítása