FŐOLDAL | HÍREK | KIADVÁNYOK | KONCERT | EXKLUZÍV | DALSZÖVEG | GALÉRIA | VIDEÓK | ZENELEJÁTSZÓ | VENDÉGKÖNYV | MSL-FANKLUB

Ennek a postnak semmi köze Stinghez, de talán mégis. Petruska András régi barátunk és a Magyar Sting Levelezőlista és Fanklub őskori tagja. Andris épp egy hónapja, július közepén jelentette meg első, négy számot tartalmazó Loveocalypse EP-jét, melynek ráadásul egyik dalszövegét egy másik régi MSL-tag Barna Emília írt (Romeo's Grave).

Szóval van köze a postnak Stinghez nem is kicsi, s az a legkevesebb, hogy a Sting.hu is reklámot csinál Petruska Andrisnak. Az új lemez ugyan kereskedelmi forgalomban nem kapható, de Andris koncertjein hozzá lehet jutni, valamint online úton is hallgatható.

A lemez négy angol nyelvű dala közül a Moonlight In Vermont egy legalább hatvan éves jazz-standard nagyszerű poposított feldolgozása. Korábban már iszonyú sok nagy név is feldolgozta, mint pl. Louis Armstrong, Ella Fitzgerald, Frank Sinatra, Nat King Cole, Tony Bennett, Ray Charles. Andris a dallal nemhogy e sor végére, de - persze elfogultságból is írom - a sor elejére állt most.

A Veszprémi Utcazene Fesztivál szakmai díjasának lemezéről itt olvasható egy jó kis kritika, de feltétlen ajánlom figyelmetekbe Andris készülő weblapját, MySpace és Facebook-oldalát is. Andrisnak eddigi eredményeihez gratulálunk és további hasonló sikereket kívánunk!

<a href="http://andrispetruska.bandcamp.com/album/loveocalypse" _fcksavedurl="http://andrispetruska.bandcamp.com/album/loveocalypse">Loveocalypse by Andris Petruska</a>

A Loveocalypse EP itt is meghallgatható, és a dalszövegek is megtekinthetők.


A bejegyzés trackback címe:

https://sting.blog.hu/api/trackback/id/tr682215347

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Elvira Gömböcz 2010.08.14. 17:03:57

Andris a magyar Sting :)
Nagyon tetszenek a dalok!

Elvira Gömböcz 2010.08.14. 20:20:42

zseniális a Moonlight is!

attis · http://sting.blog.hu 2010.08.14. 20:34:41

@Elvira Gömböcz: Nekem egységesen tetszik a teljes EP! Tényleg elfogult lennék?... :)


Sting.hu ...brand new site - magyar Sting rajongói oldal

A Sting.hu nincs semmilyen hivatalos kapcsolatban Stinggel, lemezkiadójával, vagy menedzsmentjével. Az oldalon található cikkek, írások, képek, termék- és cégelnevezések tulajdonosaik szerzői- és védjegyoltalma alá eshetnek.

A hozzászólások a szerzõk tulajdonai, minden más tartalom:
(c) 1999 - 2010. - Attis

süti beállítások módosítása