FŐOLDAL | HÍREK | KIADVÁNYOK | KONCERT | EXKLUZÍV | DALSZÖVEG | GALÉRIA | VIDEÓK | ZENELEJÁTSZÓ | VENDÉGKÖNYV | MSL-FANKLUB

Az Amazon.com közzétette Sting új albumának dallistáját. A nagyzenekari feldolgozásokat tartalmazó Symphonicities 12 dalt tartalmaz, és ebből csak négy származik a The Police érából. Szerencsére nem a szokásos bestof dalok találhatóak meg csak a lemezen, mivel olyan meglepetések is hallhatóak majd, mint az 1982-es Brimstone & Treacle film betétdala, az I Burn For You, melyet utoljára 1986-ban játszott Sting élőben is.

Hasonlóan ritkán játszott dal a We Work The Black Seam a '85-ös albumról, valamint a She's Too Good For Me '93-ból. Az End Of The Game is ritkaság, hiszen csak a Prelude változata szerepelt a '99-es Brand New Day albumon is. A My Ain True Love pedig a Hideghegy c. film Oscar-díjra jelölt betétdala volt. A The Pirate's Bride is egy rég elfeledett nóta, amely nagylemezen még soha nem jelent meg, 1996-ban is csak a Mercury Falling albumról kimásolt kislemezeken volt hallható.

Természetesen az albumon azért ott lesz az Englishman In New York, a Roxanne, a Next To You meg az - eredetileg még a Police korszak előttről származó - Every Little Thing She Does Is Magic is. Az I Hung My Head is egy méltatlanul mellőzőtt Sting dal, melyet sikerre Johnny Cash vitt saját adaptációjával. A When We Dance a '94-es válogatásalbum húzódala volt, most nagyzenekari kísérettel is hallható lesz.

A július 13-án megjelenő Symphonicities album borítója is megér egy rövid tanulmányt. Az ugye már nem újdonság, hogy a nagyzenekari turné és a lemez címe a The Police utolsó albumára, a '83-as Synchronicity címére utal, mint ahogy az a három fő szín is - csupán más tónussal -, amely a borítón látható.

A turnén persze sokkal nagyobb választékból válogathat Sting és Royal Philharmonic Concert Orchestra, melyet a Symphonicity turnékönyvében közzé is tettek.

A turné tartogat még meglepetéseket:


A bejegyzés trackback címe:

https://sting.blog.hu/api/trackback/id/tr322074439

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

hungagent 2010.06.18. 15:09:42

Itt azt írjátok a turné tartogat még meglepetést! Szerintem nem tartgat semmit, mert betanult dalokat ad elő a Royal Filharmónikusok. Ott nem lehet imprózni. Pl. a www.ittvanminden.hu-n lehet olvasni a koncerten elhangzó dalok listáját.

attis · http://sting.blog.hu 2010.06.18. 15:38:16

@hungagent: Betanult dalok... még szép. Ez nem freejazz. Richard Bona is olyan szépen betanulta az impróit egy turné erejéig...

Kedves Hungagent! Ha figyelmesen végignézted a postot, akkor legalul láthatod, hogy mely dalok közül válogat Sting a koncerteken.

Már pedig ezen dalok jó része nagyon ritkán hangzott el Sting koncerten. Ha ez nem meglepetés, akkor mégis mire számítanál meglepetés gyanánt?


Sting.hu ...brand new site - magyar Sting rajongói oldal

A Sting.hu nincs semmilyen hivatalos kapcsolatban Stinggel, lemezkiadójával, vagy menedzsmentjével. Az oldalon található cikkek, írások, képek, termék- és cégelnevezések tulajdonosaik szerzői- és védjegyoltalma alá eshetnek.

A hozzászólások a szerzõk tulajdonai, minden más tartalom:
(c) 1999 - 2010. - Attis

süti beállítások módosítása