FŐOLDAL | HÍREK | KIADVÁNYOK | KONCERT | EXKLUZÍV | DALSZÖVEG | GALÉRIA | VIDEÓK | ZENELEJÁTSZÓ | VENDÉGKÖNYV | MSL-FANKLUB

Maratoni, 3 órás koncerttel startolt el Sting nagyzenekari turnéja a kanadai Vancouver-ből. A 20 perces szünetet is tartalmazó két részes koncerten összesen 29 dalt adott elő a Royal Philharmonic Concert Orchestra Sting zenészeivel együtt. A régóta várt és a próbákon már elhangzott I Burn For You c. dalt azonban most sem játszotta el közönségének Sting.

Itt az első videó:

[hirado.hu] Az 58 éves Sting a koncert előtt egy interjúban kiemelte: általában nem kedveli a szimfonikus zenekarral vegyített popzenét, mert az legtöbbször a zenészek és a közönség számára egyaránt unalmas. Mint mondta, véleménye akkor módosult a rock, valamint a fuvola és a hárfa keveréséről, amikor lehetősége nyílt a legjobb klasszikus zenészekkel együtt dolgozni. 2008-ban fellépett a Chicagói Szimfonikusokkal, idén januárban pedig a philadelphiai nagyzenekarral. Szerinte kihívás elé kell állítani a zenészeket, és elérni, hogy élvezzék ezt a fajta munkát is. A vancouveri közönség mindenesetre nem unatkozott, és még három órányi zenélés, valamint három ráadás után sem akarta Stinget leengedni a színpadról. Az előadó utoljára végül egy szál gitárral tért vissza és adott elő még egy számot. A mostani szimfonikus turné észak-amerikai része július végéig tart, ősszel pedig Európában lépnek fel 23 alkalommal, november 5-én például a bécsi Stadthalléban.

A brit Sting eddigi 35 éves karrierje során a Police-szal és szólóban mintegy 100 millió lemezt adott el, emellett számos filmben szerepelt.

 

 

Sting
Symphonicity Tour
2010/06/02
Vancouver, Kanada

Setlist:

  1. If I ever lose my faith in you
  2. Englishman in New York
  3. Every little thing she does is magic
  4. Roxanne
  5. Straight to my heart
  6. Russians
  7. Fields of gold
  8. I hung my head
  9. Shape of my heart
  10. Why should I cry for you ?
  11. Wrapped around your finger
  12. Whenever I say your name
  13. When we dance
  14. Message in a bottle
  15. Next to you
     
  16. A thousand years
  17. Tomorrow we'll see
  18. Moon over Bourbon street
  19. End of the game
  20. My ain true love
  21. All would envy
  22. Mad about you
  23. Ghost story
  24. King of pain
  25. Every breath you take
     
  26. Desert rose
  27. She's too good for me
  28. Fragile
     
  29. I Was Brought To My Senses

A bejegyzés trackback címe:

https://sting.blog.hu/api/trackback/id/tr462053271

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


Sting.hu ...brand new site - magyar Sting rajongói oldal

A Sting.hu nincs semmilyen hivatalos kapcsolatban Stinggel, lemezkiadójával, vagy menedzsmentjével. Az oldalon található cikkek, írások, képek, termék- és cégelnevezések tulajdonosaik szerzői- és védjegyoltalma alá eshetnek.

A hozzászólások a szerzõk tulajdonai, minden más tartalom:
(c) 1999 - 2010. - Attis

süti beállítások módosítása