FŐOLDAL | HÍREK | KIADVÁNYOK | KONCERT | EXKLUZÍV | DALSZÖVEG | GALÉRIA | VIDEÓK | ZENELEJÁTSZÓ | VENDÉGKÖNYV | MSL-FANKLUB

Tele van az internet tévéje, vagyis a YouTube jobb-rosszabb Sting és Police feldolgozásokkal. Olyan előadók feldolgozásaival akik jobbára csak saját maguk számára rögzítik a dalokat és nincs mögöttük egy kiadó, egy tehetségkutató vagy akár egy rendes zenekar sem.

A brooklyn-i Giulio Carmassi ráadásul olyan Sting dalhoz nyúlt, amit nem nagyon szoktak feldolgozni a zenészek. A Children's Crusade Sting első szólóalbumán jelent meg 1985-ben és talán az egyik legszebben felépített - mára szépen feledésbe merülő - dala ebből az időszakból.

A srác egymaga követte el a dal felvételét. Nem csak ő énekel és zongorázik, de a basszusgitárt, a dobot és a klarinétot is ő szólaltatta meg. Mindezek mellett odafigyelt a felvétel vizuális beállításaira, a kamerára a fényekre is, sőt valószínűleg a vágás is az ő műve volt. Mindezt két éjszaka vette fel a srác, mégis professzionális munkának tűnik, feltétlen érdemes megtekinteni:

Giulio Carmassi: Children's Crusade


És bizonyos, hogy nem normális a srác, ugyanis elkészítette a Queentől a Bohemian Rapsody-t is.


Szerző: attis

3 komment

Címkék: video cover

A bejegyzés trackback címe:

https://sting.blog.hu/api/trackback/id/tr571712982

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

brazdapeter · http://funkydonots.blog.hu/ 2010.01.29. 22:27:02

Zseniális felvétel, a többi videóval együtt. Viszont az álomba illő próbaterem legalább annyira megfogott.. ;)

GregJazz · http://gregjazz.blog.hu 2010.01.30. 13:38:09

Nagyon tehetséges a srác! Egy Marsalis szopránszólót így leszedni, és még a hangszín is hasonló! Szerintem egyébként dobon a legjobb, de a zongi-impró rész nekem nem jön be...

attis · http://sting.blog.hu 2010.01.30. 16:38:45

Well, Kenny Kirkland leutánzásához legalább egy Jason Rebello vagy egy David Sancious kell.

Utánanéztem a fickónak, természetesen nem annyira elveszett gyerek, mint gondoltam, csak nincs benne a mainstream zeneáramlatban. A MySpace-én pl. filmzeneírónak van titulálva és több albuma is megjelent már.

giuliocarmassi.com/
www.myspace.com/gcarmassi
en.wikipedia.org/wiki/Giulio_Carmassi


Sting.hu ...brand new site - magyar Sting rajongói oldal

A Sting.hu nincs semmilyen hivatalos kapcsolatban Stinggel, lemezkiadójával, vagy menedzsmentjével. Az oldalon található cikkek, írások, képek, termék- és cégelnevezések tulajdonosaik szerzői- és védjegyoltalma alá eshetnek.

A hozzászólások a szerzõk tulajdonai, minden más tartalom:
(c) 1999 - 2010. - Attis

süti beállítások módosítása