FŐOLDAL | HÍREK | KIADVÁNYOK | KONCERT | EXKLUZÍV | DALSZÖVEG | GALÉRIA | VIDEÓK | ZENELEJÁTSZÓ | VENDÉGKÖNYV | MSL-FANKLUB

EXKLUZIV: Kik azok a Sumnerek?

2010.01.09. 08:00

Mickey, Trudie Styler, Jake, Kate és Sting (Coco és Giacomo elbújt)Akik figyelmesen követik a Sting.hu híreit, néha-néha rácsodálkozhatnak arra is, hogy Sting családjának tagjai is egyre többet szerepelnek híreink között.

Az még csak hagyján, hogy Sting feleségét gyakran említjük, hiszen amellett, hogy férjével együtt híres környezetvédő és polgárjogi aktivista, még színész és producer is, ahogyan Sting két lánya (Kate, Mickey) és középső fia (Jake) is a filmiparban próbálkozik. A legidősebb fiú (Joe) és a legfiatalabb lány (Coco) a popzenébe kezdett bele néhány éve, a legfiatalabb, Giacomo pedig még csak 14 éves, de már szerepelt néhány filmben ő is. És mizujs Sting testvéreivel, szüleivel és felmenőivel?!

Egy hosszabb összeállításban megpróbáltam összeszedni az elérhető legtöbb információt Sting családjáról - egyik olvasónk javaslatára. Bónuszként letölthetitek kedvencünk családfáját és elolvashattok egy összeállítást a Sumner család otthonairól, házairól is, mindezt egy csomó fényképpel kiegészítve. Jó szórakozást hozzá!


Szerző: attis

5 komment

Címkék: család exkluziv

A bejegyzés trackback címe:

https://sting.blog.hu/api/trackback/id/tr591640452

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

GregJazz · http://gregjazz.blog.hu 2010.01.10. 19:56:15

Attis! Ehhez csak gratulálni tudok Neked! Ez egy olyan széleskörű és igényes összeállítás, amelyet talán még maga Sting sem olvasott... :))

attis · http://sting.blog.hu 2010.01.10. 21:22:35

Köszi igyekeztem. Tudod, hogy anno' nekifogtam egy Sting életrajzi könyvnek is, de beletörött a bicskám, no meg Sting megírta a saját verzióját azóta... :-)

GregJazz · http://gregjazz.blog.hu 2010.01.12. 20:25:40

@attis: Wow! Erről a tervedről nem is tudtam...

attis · http://sting.blog.hu 2010.01.12. 20:44:41

@GregJazz: Á, már biztos elfelejtetted. Úgy 8-9 éve lehetett... :-)

attis · http://sting.blog.hu 2010.01.13. 17:23:31

@GregJazz: Úgy tűnik a francia LiSting website-nak is megtetszett az összeállításom. A közeljövőben tervezik elkészül a cikk angol változatát az enyém alapján: :-)

listing.free.fr/forum/viewtopic.php?f=3&t=4475#p28705


Sting.hu ...brand new site - magyar Sting rajongói oldal

A Sting.hu nincs semmilyen hivatalos kapcsolatban Stinggel, lemezkiadójával, vagy menedzsmentjével. Az oldalon található cikkek, írások, képek, termék- és cégelnevezések tulajdonosaik szerzői- és védjegyoltalma alá eshetnek.

A hozzászólások a szerzõk tulajdonai, minden más tartalom:
(c) 1999 - 2010. - Attis

süti beállítások módosítása