FŐOLDAL | HÍREK | KIADVÁNYOK | KONCERT | EXKLUZÍV | DALSZÖVEG | GALÉRIA | VIDEÓK | ZENELEJÁTSZÓ | VENDÉGKÖNYV | MSL-FANKLUB

Sting anyai családja (Cowell)

2009.12.29. 18:19


Sting anyai családja (Cowell)

Ernest Cowell - Sting anyai nagyapja. Wallsendben volt egy bizonyos hírneve. A Sun Life of Canada biztosítási ügynöke volt.

Magas, rendkívül jóképű férfi volt, és annyira elegáns, hogy semmiképpen sem kerülhette el egy kisváros pletykafészkeinek figyelmét. Úgy emlékszem rá, mint aki mindig a veszély és a romantika légkörét árasztotta. És nem odavalósi volt, ami szintén okot adott a gyanakvásra. Man szigetéről jött. ...

"Menő járgánya" volt... egy Rover volt járdalemezzel és kiálló, fényes krómplámpákkal.
(Széttört zene, Sting)

Margaret Cowell(?) (- 195?) - Sting anyai nagymamája. Sting sem nagyon emlékszik rá, csak pár éves lehetett, amikor elhúnyt.

Audrey Cowell (- 1987)- Sting édesanyja. Protestáns vallású. 1987-ban rákban hunyt el. Ezalatt Sting Montserrat-on rögzítette a Nothing Like The Sun c. albumát. A média túlnyomó érdeklődése miatt nem vett részt a temetésen, de a lemezt édesanyjának ajánlotta.

Anyám vékony, vonzó nő volt, hosszú szőke hajjal és meghökkentően zöld szemekkel. Jó lába volt, rövid szoknyákat és magas sarkú, hegyes orrú cipőket viselt, és félig büszkén, félig bosszúsan emlékszem arra, hogy a férfiak fütyültek utána az utcán, aztán meg úgy tettek, mintha semmit sem csináltak volna, amikor anyám feléjük fordította jeges tekintetét. Büszke nő volt, nehezen lehetett a kedvére tenni.

...A legkorábbi emlékem anyámről egybeesik a legelső zenei emlékemmel: a lábánál ültem, miközben zongorázott, és a cipője talpát néztem a pedálokon, amelyek emelkedve és süllyedve furcs, ritmikus ellenpontot adtak a tangó lejtésének, amit annyira szeretett játszani.

...Anyám a nagyszüleim nappalijában zongorázott, miközben apám, akinek szép tenor hangja volt, panaszosan énekelte a "Goodnight Irene"-t.
(Széttört zene, Sting)

Audrey 15 évesen már fodrászként dolgozott, majd segédápoló lett. Ernie volt az első szerelme.

Marion Cowell - Audrey húga, Sting nagynénje.

 


Szerző: attis

Szólj hozzá!

Címkék: család

A bejegyzés trackback címe:

https://sting.blog.hu/api/trackback/id/tr271630896

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


Sting.hu ...brand new site - magyar Sting rajongói oldal

A Sting.hu nincs semmilyen hivatalos kapcsolatban Stinggel, lemezkiadójával, vagy menedzsmentjével. Az oldalon található cikkek, írások, képek, termék- és cégelnevezések tulajdonosaik szerzői- és védjegyoltalma alá eshetnek.

A hozzászólások a szerzõk tulajdonai, minden más tartalom:
(c) 1999 - 2010. - Attis

süti beállítások módosítása