FŐOLDAL | HÍREK | KIADVÁNYOK | KONCERT | EXKLUZÍV | DALSZÖVEG | GALÉRIA | VIDEÓK | ZENELEJÁTSZÓ | VENDÉGKÖNYV | MSL-FANKLUB

Sting Bukarestben is fellép

2008.10.17. 22:23

A Sting.com is megerősítette, hogy 2009. február 10-én Sting fellép Edin Karamazovval egyetemben a bukaresti Palatului Hall-ban. Jegyek a jövő héttől kaphatóak az eseményre. Kiváncsian várjuk, hogy a magyar szervezők is el tudják-e csábítani Stinget!

 

Sting, minden idők egyik legelismertebb zenésze, 2009 február 10-én Bukarestben koncertezik, a Sala Palatului termében, adja hírül a koncertet szervező Emagic.

A turné az énekes új albumának, a Songs from the Labyrinth népszerűsítésének egyik állomása, melyet Sting Edin Karamazovval együtt készített.

Szóló és a The Police rockcsapat karriere során Sting csaknem 100 millió albumot adott el, munkásságával 16 Grammy díjat nyert el.

A Songs from the Labyrinth John Dowland zeneszerző tiszteletére készült, akit Sting a 80-as évek elején ismert meg.

"Jelenleg minden figyelmemet a XVI századnak szentelem." - nyilatkozta a művész, aki elhagyta gitárját a lant kedvéért, mely a reneszánsz egyik kedvelt hangszere volt.

A 2006-ban kiadott albumot eddig csaknem 1 millió példányban adták el, a Billboard toplistáján 15 hétig az első helyen szerepelt. Új dalai mellett Sting régi dalait is elhozza Bukarestbe.

[Kakukk.ro]

[Myticket.ro]

[eMagic.ro]


A bejegyzés trackback címe:

https://sting.blog.hu/api/trackback/id/tr100719383

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kovács Tímea · http://smithtimi 2008.11.30. 11:41:01

Sziasztok!

Segítsetek nekem!:-) Februárban lesz Bukarestben Sting, de a román linken nem tudok jegyet rendelni és nem is értem, hogy miért nem lehet, mert románul van írva. Ha megtudtok bármit, hogy mikortól lehet kapni és mennyibe kerül, légyszi írjatok! Előre is köszi!

attis · http://sting.blog.hu 2008.11.30. 11:50:35

Október 22 óta árulják a jegyeket, de itt én azt olvasom, hogy már minden jegy elkelt... :-(

www.ticketpoint.ro/bilete/1/231/bilete+sting


Sting.hu ...brand new site - magyar Sting rajongói oldal

A Sting.hu nincs semmilyen hivatalos kapcsolatban Stinggel, lemezkiadójával, vagy menedzsmentjével. Az oldalon található cikkek, írások, képek, termék- és cégelnevezések tulajdonosaik szerzői- és védjegyoltalma alá eshetnek.

A hozzászólások a szerzõk tulajdonai, minden más tartalom:
(c) 1999 - 2010. - Attis

süti beállítások módosítása