FŐOLDAL | HÍREK | KIADVÁNYOK | KONCERT | EXKLUZÍV | DALSZÖVEG | GALÉRIA | VIDEÓK | ZENELEJÁTSZÓ | VENDÉGKÖNYV | MSL-FANKLUB

[quart.hu] Sting beszólt az X Factor tehetségkutatónak egy interjúban (ami másról is szólt, de azt nem kapta fel a világsajtó). Szerinte a műsor "évtizedekkel vetette vissza a zenei fejlődést", és valójában nem más, mint tévés karaoke. A kikutatott tehetségeket előre adott minták utánzására kényszerítik (az egyik Mariah Carey, a másik Whitney Houston, a harmadik a Boyzone egy tagja), és nincs szó arról, hogy egyéniségüket valamiképpen kifejezzék. Ráadásul soha nem is lesz belőlük semmi; továbbá amikor kiesnek, akkor jól megalázzák őket.

Sting a zsűritagokról is jól megmondta: hogy semmi máshoz nincs tehetségük, csak az önfényezéshez. Az egész kirohanását pedig nemzetgazdasági keretbe helyezte el: "a zeneipar igen jelentős Anglia szempontjából, milliós bevételeket hoz. Aki azt hiszi, hogy ugyanerre az X Factor is képes, az téved."

Mivel a mondott tévéműsor igen népszerű, ezért Sting nyilatkozata nagy port kavart; a Daily Mirror például ezzel a címmel adott hírt róla: A hülye Sting nem érti az X Factor lényegét.

Megjegyzés:

Az biztos, hogy Sting ezzel a nyilatkozatával elérte, hogy az ő dalait a műsorban ne adják elő. Nagy baj?


Szerző: attis

3 komment

Címkék: bulvár

A bejegyzés trackback címe:

https://sting.blog.hu/api/trackback/id/tr801528955

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

hurin 2009.12.12. 23:38:01

Szerintem ennél nagyobb veszteség soha ne érje . Főleg ha olyan minőségben prezentálják mint nállunk a megasztárban .
Senkit nem akarok bántani , de nállam a fragile és a russians annó nagyon kiverte a biztosítékot . Persze ez magán vélemény . Egyépként nagyon oszton Sting véleményét .

ladislaus 2009.12.22. 09:14:00

Azert megneznek egy Russians-t a megasztarban :)


Sting.hu ...brand new site - magyar Sting rajongói oldal

A Sting.hu nincs semmilyen hivatalos kapcsolatban Stinggel, lemezkiadójával, vagy menedzsmentjével. Az oldalon található cikkek, írások, képek, termék- és cégelnevezések tulajdonosaik szerzői- és védjegyoltalma alá eshetnek.

A hozzászólások a szerzõk tulajdonai, minden más tartalom:
(c) 1999 - 2010. - Attis

süti beállítások módosítása