FŐOLDAL | HÍREK | KIADVÁNYOK | KONCERT | EXKLUZÍV | DALSZÖVEG | GALÉRIA | VIDEÓK | ZENELEJÁTSZÓ | VENDÉGKÖNYV | MSL-FANKLUB

2005. december

2005.12.01. 19:45

2005.12.01
 
Everyone Stares - Új Police film
 
''Everyone Stares: The Police Inside Out' a címe annak a filmnek melyet Stewart Copeland készített. A dokumentumfilm azokból a felvételekből áll össze melyeket a dobos vett fel saját Super8-as kamerájával még a 80-as évek elején a legelső CBGB-s fellépéstől a Shea stadionig, mikor még a Police zenekar tagja volt. A felvételek megjelentetéséhez Andy Summers és Sting is hozzájárult, így nincs akadája a film bemutatásának és talán egyszer még DVD is készül a moziból!
A filmet a Sundance filmfesztiválon mutatják be 2006. januárjában a Spectrum kategóriában.

[Sundance Film Festival] [Stewart Copeland]
 
2005.12.02
 
Koncert Colaiuta tiszteletére
 
[RitmusDepo] Vinnie Colaiuta élő doblegenda munkássága előtt tiszteleg december 4-én este 8-kor két fiatal, de annál nagyra törőbb dobos zenekara, Borlai Gergő European Mantrája és Kaszás Péter Nalandája a Dózsa Művelődési Házban. A zenei főhajtáson a zenekarok azokból a dalokból válogattak, melyekben a mester maradandót alkotott. Így minden bizonnyal különleges zenei élményben lesz része annak, aki ellátogat a Dózsába.
A Sting rajongók pedig pontosan tudják, hogy mekkora részt vállalt Vinnie Colaiuta Sting munkásságából is 1991 óta.
20.00: Jazz Presso EXTRA!
European Mantra & Nalanda közös koncert Vinnie Colaiuta tiszteletére
Belépő: 1000 Ft
 
2005.12.08
 
Sting a feleségének énekelt
 
Sting a múlt héten megrendezett UNICEF Snowflake bálon először elénekelte feleségének írt Field of Gold című számát, majd szóban is éltette Trudie Stylert, aki a gálán humanitárius díjat kapott a UNICEF-től.
"Egy férj nem mondhatja elégszer a feleségnek, hogy mennyire szereti, hogy mennyire gyönyörűnek találja."
"Én minden nap számtalanszor mondom neki. Azt azonban nem mondom el neki elégszer - és ez most itt a nyilvánosság előtt megteszem - hogy milyen hálás vagyok azért, hogy nekem - és az egész világnak - adtad a szíved" - mondta Sting.
Az eseményen egyébként Chris Botti zenekarát egészítette ki Sting. A setlist:
· When I Fall In Love
· What Are You Doing For The Rest Of Your Life
· Every Breath You Take
· Fields Of Gold
· Message In A Bottle
 
Chris Botti és Sting koncertjei
 
A november 30-i Unicef Snowflake Ball díjátadója után Sting ismét csatlakozott Chris Botti zenekarához két koncert erejéig. A Los Angeles-i Wilshire Theater-ben december első két napján tartott koncerteket Chris Botti új DVD-je számára kamerákkal is rögzítették. Az előadásokon ott volt Hollywood krémje. Sting 3 dalt énekelt a zenekarral, de közreműködött még Jill Scott, Paula Cole, Burt Bacharach, Renee Olstead, Paul Buchanan és Glady Knight is. Chris Botti előző DVD-jén (Night Sessions Live) is több vendégművész mellett Sting is fellépett.
Jó szokásához híven Chris minden koncertjén kiválaszt egy csinos hölgyet és a közönség sorai között neki játszik el egy-egy dalt. Ezeken az estéken a Sting által énekelt My Funny Valentine alatt a kiválasztott hölgy Sting felesége volt...
 
A koncertek setlistje:
· Someone to Watch Over Me
· When I Fall In Love
· Thousand Kisses
· What Are You Doing For The Rest Of Your Life (with Sting)
· Good Morning Heartache (with Jill Scott)
· My One And Only Love (With Paula Cole)
· The Look Of Love (With Burt Bacharach and Paula Cole)
· I'll Be Seeing You
· Cinema Paradiso
· Pennies From Heaven (with Renee Olstead)
· Are You Lonesome Tonight (with Paul Buchanan)
· Loverman (With Gladys Knight)
· My Funny Valentine (with Sting)
· Why Not (with badassdrummer.com)
· --------------
· One for My Baby, One More For The Road
· Message In A Bottle (with Sting)
 
2005.12.15
 
Roxanne a Megasztárban
 
A magyar tv-s tehetségkutató versenyben, a TV2 Megasztár műsorában ismét hallható volt egy Police dal. A Roxanne-t Oláh Szabolcs adta elő. A gitár-szaxofon felállás nagyon jól feküdt ennek a dalnak, Sting maga is szívesen alkalmazta ezt, amikor Branford Marsalis-szal lépett fel kettesben. Oláh Szabolcs és szaxofonos társa is nagyon profin adta elő a dalt, helyén volt az ének, a gitár és gyönyörű volt a szaxofnos játék is, ám sajnos a zsűri dícsérete ellenére kevés volt ez a Megasztár 3. szériájának döntőjéhez. Oláh Szabolcs-nak azonban van még esélye, hiszen a TV2 honlapján vígaszágra még be lehet juttatni a versenyzőt.
Legfrissebb hír: Az internetes voksoknak köszönhetően, a miskolci fiú elsöprő győzelmet aratva jutott be a Megasztár vigaszágas döntőjébe, ahol december 25-én élő adásban egy Beatles dallal - no és a közönségszavazatok segítségével bekerült a Megasztár döntőjébe!!! Gratulálunk!
Oláh Szabolcs egyébként 30 éves, miskolci zeneszerző-énekes, aki munkaidejében sem távolodik el a zenétől, mert egy zenestúdió vezetője.
Presser Gábor értékelése az előadásról:
Nagyon szép volt. A szaxofonos is szépen és érzékenyen muzsikált veled, és egyáltalán: dinamikájában és muzikalitásában is izgalmas produkció volt, kösz szépen!"
A zenész teljesítményéhez gratulál a Sting.hu is!


A bejegyzés trackback címe:

https://sting.blog.hu/api/trackback/id/tr831252045

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


Sting.hu ...brand new site - magyar Sting rajongói oldal

A Sting.hu nincs semmilyen hivatalos kapcsolatban Stinggel, lemezkiadójával, vagy menedzsmentjével. Az oldalon található cikkek, írások, képek, termék- és cégelnevezések tulajdonosaik szerzői- és védjegyoltalma alá eshetnek.

A hozzászólások a szerzõk tulajdonai, minden más tartalom:
(c) 1999 - 2010. - Attis

süti beállítások módosítása