FŐOLDAL | HÍREK | KIADVÁNYOK | KONCERT | EXKLUZÍV | DALSZÖVEG | GALÉRIA | VIDEÓK | ZENELEJÁTSZÓ | VENDÉGKÖNYV | MSL-FANKLUB

2005. augusztus

2005.08.01. 18:30

2005.08.05
 
Live 8 újra az M1-en
 
2005. július 2-án került megrendezésre a Live 8 - jótékonysági koncert. Az esemény motorja Bob Geldof, aki 1985-ben megrendezte a legendás, első Live-Aid koncertet. A koncert szervezőinek célja az volt, hogy felhívja a világ és az akkor összeülő G8-ak figyelmét az afrikai szegénységre. Nyomást akartak gyakorolni a gazdag országok vezetőire azáltal, hogy a koncertet, melyen a legnagyobb pop- és rockmuzsikusok léptek fel, milliók és milliók látták, ezáltal adva hangot egyetértésüknek. A majd' tizenegy órányi felvételből 5 alkalommal ad részleteket az m1 kedd esténként és szombat éjszakánként.
Az első rész közreműködői: Paul McCartney, U2, Maroon 5, Mariah Carey, Zucchero, Robbie Williams
Magyar TV1 (m1):
1. rész - augusztus 9. Kedd, 21:05
2. rész - augusztus 13. Szombat, 00:40
 
2005.08.11
 
Gregg Kofi Brown lemezén Sting
 
Az Osibisa zenekar tagjának, Gregg Kofi Brown első szólóalbumán (Together As One) számos jelentős zenész szerepel, köztük az első kislemezdal szerzője Sting és gitárosa Dominic Miller is. A Lullaby To An Anxious Child című altatódalt Sting eredetileg a '96-os Mercury Falling c. albumra írta Dominic dallamára, de végül csak a You Still Touch Me kislemezre került fel. 1999-es Second Nature albumán Dominic Miller is rögzítette a dalt, de kislemez formájában most jelenik meg először.
Sting felvett egy videoklipet is a dalhoz Brown-al és az olasz Novocento zenekarral, akik az albumot is készítették. A klip egy része Sting toszkánai házában készült, egy része pedig angliában. A videót 2005. szeptemberében mutatják be.
Hallgass bele a dalba 1:12 perc erejéig!

Gregg Kofi Brown új lemezén még olyan közreműködők szerepelnek, mint Gabrielle, Des'ree, Roachford, Billy Cobham. Dominic Miller még egy dalban a Shadow-ban is közreműködik még.
 
2005.08.21
 
Hallgasd meg: Sting és Les Paul
 
Meghallgatható a neten a teljes Les Paul & Friends album.
Az amerikai gitárlegenda Les Paul 90. születésnapjának tiszteletére a legnagyobb nevek rögzítettek Blues és Rock dalokat a mesterrel. Az első bevezető track után egyből a Love Sneakin' Up On You c. dallal kezdődik a lemez, melyben a fiatal énekesnő Joss Stone és Sting énekel duettet.
A teljes album most meghallgatható az Interneten, csupán a SneakPeak reklámját kell néha elviselni a dalok elején és végén.
A lemez augusztus 30-án kerül a boltokba.


A bejegyzés trackback címe:

https://sting.blog.hu/api/trackback/id/tr671251944

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


Sting.hu ...brand new site - magyar Sting rajongói oldal

A Sting.hu nincs semmilyen hivatalos kapcsolatban Stinggel, lemezkiadójával, vagy menedzsmentjével. Az oldalon található cikkek, írások, képek, termék- és cégelnevezések tulajdonosaik szerzői- és védjegyoltalma alá eshetnek.

A hozzászólások a szerzõk tulajdonai, minden más tartalom:
(c) 1999 - 2010. - Attis

süti beállítások módosítása