FŐOLDAL | HÍREK | KIADVÁNYOK | KONCERT | EXKLUZÍV | DALSZÖVEG | GALÉRIA | VIDEÓK | ZENELEJÁTSZÓ | VENDÉGKÖNYV | MSL-FANKLUB

Megjelent a Police vadonatúj koncertvideója és hanganyaga. A Certifiable kiadása alkalmából a thepolice.com már most új nyitóoldalt kapott. A DVD, CD és Blu-Ray lemezek tartalmáról infók itt. A kiadványok a magyar webshopok egy részében már megrendelhetők. Linkek a cikk folytatásában. Az első, angol nyelvű teszt a Blu-Ray kiadásról itt olvasható.

 

Add The Police to your page


A bejegyzés trackback címe:

https://sting.blog.hu/api/trackback/id/tr40757745

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bazsa 2008.11.11. 23:44:15

"Police vagy Sting
Hakni vagy Koncert
Lant vagy Gitár "

Tud vki arról vmit, hogy Sting dolgozik-e már az új albumán?
Rendben van hogy 2 és fél éve újból együtt a Police és többszörösen végighaknizzák a Földet. Rendben van az is hogy Sting beleszeretett a lantba.
Köztudott hogy Sting nagyon szeret kisérletezgetni a zene világának széles palettáján.
Na de hakni, lant és kisérletek ide vagy oda, mikor várhatunk új önálló Sting albumot?

A Broken Music Tour végén "darázsbácsi" úgy nyilatkozott, hogy a Police-os történetet hamar le akarja tudni, mert mihamarabb újból a saját zenéjével akar foglalkozni.
Félre értés ne essék, kölyök korom óta Police rajongó vagyok, de evvel az új szuper blu-ray-es és dvd-s anyaggal a sokadik bőrt akarják lehúzni a Police-ról.

Nagyon sok helyen hallottam és olvastam hogy az eleve horror jegyárakat leszurkoló sok szerencsés aki bejuthatott az utóbbi 2 év Police koncertjeire, bizony-bizony keserű szájízzel távoztak onnan. Tény hogy a zenészek és a dalok óriásiak, de túlságosan érezhető volt a hakni-íz. Az öreg skacok kijöttek, zenéltek mint az atom, aztán gyorsan el is tüntek.
Egy példa: a 2007-es müncheni koncertet lenyomták másfél óra alatt, aztán azt sem mondták hogy fakalap, se ráadás se semmi, az urak angolosan távoztak. Sting mindössze egyszer köszöntötte a bajor közönséget, aztán ennyi . . Közben az átlagos jegyár 110 Euro volt . . . a következő napokban volt is kisebb botrány Németország szerte, hogy a Police szokatlanul közömbösen haknizik.

Stingre ez a közömbösség egyáltalán nem volt jellemző.
Én a részemről melegebb éghajlatra küldeném a banda menedzserét.

1 szó mint 100, állati nagy banda a Police, de a produceri mohóságból most már elég.

Várjuk az újabb, legalább "Brand new day" színvonalú Sting albumot ! ! !
Szerintem minden igazi rajongó arra a valódi Sting-es zenei szubjektívitásra vágyik, amit a sacred love-ban vagy a Ten summoner's tales-ben megtapasztalt.

Nosza hajrá darázsbácsi ! Alkoss vmi újdonságot !

attis · http://sting.blog.hu 2008.11.12. 08:34:57

Bazsa! Szívemből szóltál, de van egy olyan gyanúm, hogy még legalább egy évet várni kell az új albumra. Esetleg tavasszal tudom elképzelni, hogy Sting nekiáll az új albumnak... :-(

GregJazz · http://gregjazz.blog.hu 2008.11.13. 10:12:13

2010-nél előbb én sem hiszem, hogy megjelenne új stúdióalbum Stingtől, és nagyon nagy szerecsénk lesz, ha még abban az évben élőben láthatjuk Budapesten!

A Police-koncertekkel kapcsolatban: én a bécsin voltam kint, és valóban nem volt sok félrebeszélés, de az egész nem is arról szólt... a zene mindent überelt. Biztos hangulatfüggő a dolog, de az is igaz, hogy Sting szóban mindig nehezen tudott megnyílni a közönség előtt. Gondoljatok csak vissza a '96-os budapesti Mercury Falling koncertre, a 2004-es T-Mobile bulira, vagy a 2006-os Broken Music show-ra. Egyiken sem beszélt sokat. Talán a 2000-es Brand New Day volt az egyetlen kivétel, ahol láthatóan rendkívül jól érezte magát velünk. Egy intimebb helyszínen, kevesebb nézővel, talán szívesebben cseveg. Dehát elsősorban nem ezért szeretjük!


Sting.hu ...brand new site - magyar Sting rajongói oldal

A Sting.hu nincs semmilyen hivatalos kapcsolatban Stinggel, lemezkiadójával, vagy menedzsmentjével. Az oldalon található cikkek, írások, képek, termék- és cégelnevezések tulajdonosaik szerzői- és védjegyoltalma alá eshetnek.

A hozzászólások a szerzõk tulajdonai, minden más tartalom:
(c) 1999 - 2010. - Attis

süti beállítások módosítása