FŐOLDAL | HÍREK | KIADVÁNYOK | KONCERT | EXKLUZÍV | DALSZÖVEG | GALÉRIA | VIDEÓK | ZENELEJÁTSZÓ | VENDÉGKÖNYV | MSL-FANKLUB

2006. március

2006.03.01. 19:55

2006.03.05
 
Always On Your Side - duett és új klip Sheryl Crow-val
 
Sheryl Crow és Sting a közelmúltban újra rögzítette az énekesnő 2005 szeptemberében megjelent Wildflower albumáról már ismert Always On Your Side c. dalát. A szám megvásárolható és letölthető (nyugaton) az iTunes felhasználói számára. Sőt már a 4. a letöltési slágerlistán! Február 10-én felvették a dalhoz a videoklipet is!
Dalszöveg, videoklip és zenehallgatás a folytatásban:
Akik hagyományos módon már megvásárolták Sheryl Crow Wildflower c. új albumát azok is hozzájuthatnak a dalhoz ingyen az énekesnő honlapján, amennyiben CD-jüket számítógépükbe teszik. Az iTunes-on azonban a lemez a Sting-duett mellett még 3 másik extra dallal is megvásárolható.
A dalhoz felvették a videoklip anyagait is február 10-én, a Los Angeles-i Union Station vasútállomáson.
 
Sheryl Crow & Sting: Always On Your Side - 2006
 
My yesterdays are all boxed up and neatly put away
But every now and then you come to mind
Cause you were always waiting to be picked to play the game
But when your name was called, you found a place to hide
When you knew that I was always on your side
Well everything was easy then, so sweet and innocent
But your demons and your angels reappeared
Leavin' all the traces of the man you thought you'd be
Leavin' me with no place left to go from here
Leavin' me so many questions all these years
But is there someplace far away, someplace where all is clear
Easy to start over with the ones you hold so dear
Or are you left to wonder, all alone, eternally
This isn't how it's really meant to be
No it isn't how it's really meant to be
Well they say that love is in the air, but never is it clear,
How to pull it close and make it stay
Butterflies are free to fly, and so they fly away
And I'm left to carry on and wonder why
Even through it all, I'm always on your side
But is there someplace far away, someplace where all is clear
Easy to start over with the ones you hold so dear
Or are we left to wonder, all alone, eternally
But is this how it's really meant to be
No is it how it's really meant to be Well if they say that love is in the air, never is it clear
How to pull it close and make it stay
If butterflies are free to fly, why do they fly away
Leavin' me to carry on and wonder why
Was it you that kept me wondering through this life
When you know that I was always on your side
 
 
ÚJ STING ALBUM SZEPTEMBERBEN!?
 
Hetek óta pletyka a netes Sting rajongók körében, hogy 2006-ban új albummal jelentkezik kedvencük. Voltak akik biztosra állították, hivatalos körökben azonban elutasították, titkolták az infót.
Az mindenesetre gyanús, hogy 2006-ban Sting ismét koncertezik a Broken Music turnéval. Ismét egymásnak ugrott a hivatalos Sting.com és a StingUs rajongói oldal is. A dán StingMe honlapja viszont már pontos dátumot is közölt az új album megjelenéséről!
 
2006. szeptember 30 - 39. hét
 
Hogy pontosan milyen albumról van szó, az is vita tárgya az internetes fórumokon. Többen a koncertlemezre tippelnek, van aki válogatásalbumot vízionál. A legszebb persze az lenne, ha vadonatúj dalokat rögzítene Sting. Mivel már csak 6-7 hónapja van Stingnek a dalok rögzítésére, igencsak sietnie kell, főleg hogy közben egy rakat koncertet is kell adnia!
A fenti kép 2006. március 3-án, készült a Chanel párizsi 2006/2007. évi őszi-téli kollekciójának divatbemutatóján http://www.stingme.dk
 
2006.03.08
 
STING BUDAPESTEN
 
Sajnos úgy tűnik, hogy Sting biztosan nem tud jönni augusztusban a Sziget Fesztiválra, viszont...
 
JÚNIUS 20-ÁN STING FELLÉP A PAPP LÁSZLÓ BUDAPEST SPORTARÉNÁBAN!!!!
Köszönet az infóért a Freeticket néven író fórumlátogatónak!!!! A hírt március 16-án a Sting.com is megerősítette!
 
Utoljára 2004. június 5-én, az ingyenes T-Mobile napon láthattuk Stinget a Felvonulási téren, a legutóbbi "normális", fizetős koncert pedig 2000-ben volt a Kisstadionban.
További infók a hír folytatásában
 
STING
2006. 06. 20. 20:00
Papp László Budapest Sportaréna
Jegyárak: 9900,- 10900,- 12900,- 14900,-
A jegyek - előre láthatóan - március 20-tól kaphatóak majd.
A Broken Music turné európai helyszínen Sting zenészei a következők:
· Dominic Miller - gitár
· Lyle Workman - gitár
· Abe Laboriel, Jr - dobok
 
2006.03.15
 
Sting díjat adott az A&M alapítóinak
 
Hivatalosan is a rock and roll halhatatlanja a Black Sabbath, a Blondie, a Lynyrd Skynyrd és a Sex Pistols, valamint Miles Davis, a jazz óriása. A 21. beiktatási ceremónia nem nélkülözte a kellemetlen szituációkat.
Március 13-án, a New York-i Waldorf Astoria szállodában tartott ünnepségen, a rock and roll dicsőség-csarnokába, az előadói kategória öt díjazottja mellett, életműdíjasként került a kitüntetettek közé a Herb Alpert - Jerry Moss kettős is, az A and M lemezcég alapítójaként.
A nem előadói kategóriában díjazott Herb Alpert és Jerry Moss érdemeit Sting méltatta. Kiadójuk, az A and M egyebek között a Police, a Supertramp, Cat Stevens, valamint Herb Alpert saját együttesének, a Tijuana Brassnak a korongjait adta ki.

Herb Alpert, Sting és Jerry Moss
 
A Sex Pistols még korábban, a ceremónia szervezőinek és résztvevőinek gunyoros hangvételű, durva levelet küldött, amelyet Jann Wenner, a Rolling Stone magazin alapító-szerkesztője olvasott fel. "Nem vagyunk a majmaitok" - írták levelükben a punk egykori hősei.
Johnny Rotten és társainak dühödt kirohanása nyilván annak szólt, hogy a Sex Pistols évek óta jelölt volt a halhatatlanságra, ám az utolsó körben rendre lemaradt. Jan Wenner meghívta az együttest, hogy a halhatatlanok clevelandi múzeumában mutassák be trófeáikat. "Ahhoz is joguk van, hogy darabokra törjék kitüntetéseiket" - tette hozzá a magazinalapító.
Éveken át nem jutott hely a halhatatlanok között a brit Black Sabbathnak, a heavy metal legendás csapatának sem. Az együttes tagjai, Ozzy Osbourne, Geezer Butler, Tony Iommi és Billy Ward megjelentek a szentavató szertartáson, ahol Lars Ulrich, a Metallica tagja köszöntette őket. Hangsúlyozta: a Sabbath nélkül nem létezhetett volna a Metallica sem. Billy Ward a banda nevében üdvözölte az együttes híveit szerte a világon. A Black Sabbath nem játszott a ceremónián, dalaik feldolgozásai a Metallica tolmácsolásában hangzottak el - falrepesztő hangerővel.
A mai rocknemzedék nevében Kid Rock avatta halhatatlanná a Lynyrd Skynyrd együttest. A déli rockot játszó, meghatározó jelentőségű amerikai együttes első generációjából Ronnie Van Zant énekes és Steve Gaines gitáros 1977-ben repülő-szerencsétlenség áldozata lett. "Ron mindenkinél jobban megérdemelné, hogy itt lehessen" - jelentette ki a beavatón Ron özvegye. Johnny Van Zant, aki bátyját követte a bandában, Kid Rockkal adta elő az együttes nagy sikerét, a Sweet Home Alabama-t.
A hetvenes években alakult, majd a kilencvenes években feltámadt, újhullámos Blondie-ból Debbie Harry, az együttes jelképévé vált, egykor szőke, mára vörös hajú énekesnő, Chris Stein és Clem Burke jelent meg a Waldorf Astoriában. A Blondie-t Shirley Manson, a Garbage énekesnője köszöntötte. Beavatásuk nem nélkülözte a kínos pillanatokat: Debbie, Stein és Burke új zenészek társaságában játszotta az együttes három nagy sikerét, a Heart of Glass-t, a Rapture-t és a Call Me című dalt. Régi zenésztársaik, Frank Infante, Nigel Harrison és Gary Valentine - akik üzleti viták miatt váltak kegyvesztetté - csatlakoztak volna a zenekarhoz a színpadon.
"Debbie, megengeditek, hogy mi is játsszunk?" - kérdezte Infante. "Nem látod, hogy a zenekarom már ott van a színpadon?" - kérdezett vissza Harry, és a zenekar, a három régi tag nélkül játszotta le három slágerét, miután Infante még sóhajtozott egy sort a mikrofonba, majd két társával együtt levonult a színpadról.
Herbie Hancock méltatta a jazz halhatatlanná vált óriása, Miles Davis érdemeit, aki 15 évvel ezelőtt halt meg. A legendás trombitás és szerző leánya, Cheryl a meleg szavakat megköszönve kijelentette: apja megváltoztatta a rock and roll halhatatlanjainak csarnokát.
A rock and roll halhatatlanjait zenészekből, újságírókból és egyéb szakemberekből álló, 700 fős testület nevezi meg. A jelöltek listáját fokozatosan csökkentik, s végül 5-6 előadó mellett, egy-két nem előadó dicsőülhet meg évente. Mára, a halhatatlanok száma meghaladja a kétszázat. Minimális követelmény, hogy a kitüntetettek első lemezének megjelenésétől 25 évnek kell eltelnie. A beiktatásról készült felvételt március 21-én mutatja be a VH1 zenetelevízió.
Forrás: MTI/[Origo] [Origo]
 
2006.03.19
 
Sting beperelte egykori sofőrjét
 
Pert indított Sting egykori sofőrje ellen, aki valótlan dolgokat nyilatkozott róla és feleségéről. Januárban egy brit bulvárlap interjút közölt le Sting egykori sofőrjével, Mick Madadival. A férfi állítása szerint a zenész házassága válságban van:
„A sok boldog fotó Trudie-ról és Stingről mind hazugság. Trudie-nak szüksége van a férjére, de ő inkább csak szív és gitározgat. Nem az a pár, akinek látszanak.”
Sting egyelőre nem kommentálta a hírt, azonban becsületsértés miatt pert indított a beszédes sofőr ellen. [Danubius Online]
 
2006.03.22
 
Sztriptizbárt nyit Sting
 
A brit popsztár Dawid Bowie-val társulna az új, nagyszabású befektetésében.
A hírek szerint a brit származású zenész-énekes saját szórakozóhelyet nyit hamarosan New York-ban, ahol börleszk darabokat mutatnának be. A Police zenekar egykori frontembere egy hollywoodi népszerű mulatóhoz (Forty Deuce) hasonló helyet kíván létrehozni a West 21. utca és a 10. sugárút sarkán Manhattan-ben.
- Sting mostanában több Los Angeles-i sztriptízbár-tulajdonossal tárgyalt - mesélte az egyik bennfentes a lapnak. - Állítólag olyan klubot szeretne, ahol maximálisan biztosítva lenne a betérők magánszférája, és titokban kezelnék a látogatók kilétét.
A közelmúltban egyébként feleségével, Trudie Styler-el - miután részt vett a RnR Hall Of Fame beiktatási ünnepségen - épp a Penthouse Executice Club-ban élvezte az erotikus műsort Sting, amikor egy részeg legénybúcsús csapat zavarta meg őt. Ahol is a biztonságiakat kellett, hogy megkérje a zaklatók távoltartására.
 
2006.03.23
 
Elindult a jegyárusítás
 
Szerda délutántól már rendelhetőek a belépőjegyek a június 20-i Sting koncertre.
A már 34 koncertdátumból álló Broken Music Tour 2006 15. állomásán Sting visszatér a Police-féle zenei stílushoz, oda, ahonnan évtizedekkel ezelőtt elindult. Ezért kapta a turné önéletrajzi könyvének a címét. Újra tiszta, nyers rockot játszik, melyben ismét a gitárnak jut majd a főszerep. Sting négytagú csapattal lép fel, rajta kívül Dominic Miller (gitár), Lyle Workman (gitár) és Abe Laboriel, Jr. (dobok) a banda tagjai.
A turné legfontosabb információi megtalálhatók honlapunkon is....
 
2006.03.29
 
Fiction Plane - Budapesten
 
A Sting.com megerősítette, hogy az európai Broken Music turnén - tehát Budapesten is - Sting előzenekara a Fiction Plane együttes lesz.
A néhány éve létező - korábban Santa's Boyfriend néven is futó - két albumos csapat jó kis angol alternatív rockot játszik, és egyre nagyobb sikereket könyvelhet el az Óceán mindkét partján.
A zenekar vezetője pedig nem más, mint Sting idősebb fia, az apjára egyre jobban hasonlító, 29 éves Joe Sumner, akinek a hangja inkább Bono-éra hasonlít. A banda zenéjére leginkább a Nirvana, a U2, vagy a Radiohead gyakorolta a legnagyobb hatást. Mindazonáltal Joe Sumner gyerekkorában valószínüleg mindannyiunknál többször hallotta a Police-t zenélni. Erről Sting, 2004-ben magyarul is megjelent Széttört zene (Broken Music) c. könyvében lehet többet olvasni.
A zenekar tajgai:
· Joe Sumner - ének, gitár
· Seton Daunt - gitár
· Dan Brown - basszusgitár, billentyűk, vokál
· Pete Wilhoit - dobok
 
2006.03.31
 
HVG: Kedvezményes jegyvásárlás
 
Sting 2006. június 20-án a Papp László Sportarénában tartandó koncertjére a HVG klubtagjai 15% kedvezménnyel válthatnak belépőt.
A kedvezményes jegyvásárlás 2006. április 30-ig érvényes. Jegyek a klubkártya, valamint a HVG-Raiffeisen klubhitelkártya felmutatásával a Ticketpro jegyirodában (1148 Budapest, Ifjúság útja 5.) személyesen is vásárolhatók, de a HVG internetes shopjában is megrendelhetők HVG Klubkártya tulajdonosoknak.
A HVG Klubkártyával megvásárolható jegyek árai:
· Sting koncertbelépő - 1. kategória - 14 900 Ft helyett csak 12 665 Ft + utánvét
· ting koncertbelépő - 2. kategória - 12 900 Ft helyett csak 10 965 Ft + utánvét
· Sting koncertbelépő - 3. kategória (állóhely) - 10 900 Ft helyett csak 9 265 Ft + utánvét
· Sting koncertbelépő - 4. kategória - 9 900 Ft helyett csak 8 415 Ft + utánvét
[HVG Klub - Ügyfélpont] (javított link)


A bejegyzés trackback címe:

https://sting.blog.hu/api/trackback/id/tr541252062

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


Sting.hu ...brand new site - magyar Sting rajongói oldal

A Sting.hu nincs semmilyen hivatalos kapcsolatban Stinggel, lemezkiadójával, vagy menedzsmentjével. Az oldalon található cikkek, írások, képek, termék- és cégelnevezések tulajdonosaik szerzői- és védjegyoltalma alá eshetnek.

A hozzászólások a szerzõk tulajdonai, minden más tartalom:
(c) 1999 - 2010. - Attis

süti beállítások módosítása