FŐOLDAL | HÍREK | KIADVÁNYOK | KONCERT | EXKLUZÍV | DALSZÖVEG | GALÉRIA | VIDEÓK | ZENELEJÁTSZÓ | VENDÉGKÖNYV | MSL-FANKLUB

2006. február

2006.02.01. 19:49

2006.02.05
 
Koncertek 2006-ban!
 
Habár idén se új albummal, se koncertturnéval nem kényeszteti el rajongói Sting, mégiscsak fellép néha-néha a neki "kedves" zenei fesztiválokon - úgy tűnik - a Broken Music turné programjával. A hírek szerint április végén fellép Sting a karibi tenger egyik gyöngyszemén Tobago-n, és a TigerJam jótékonysági koncerten Las Vegas-ban, júliusban Montreaux-ban és Hollandiában lép fel a basszusgitáros-énekes. Talán jó ötlet lenne elhívni a nyári Sziget-fesztiválra is Stinget, habár általában augusztusban szokta kivenni családjával szokásos éves "szabadságát". De talán ha sokan szavaznak rá, sikerül meghívniuk a szervezőknek.
Addig is Sting látható lesz az idei Grammy díjkiosztón...
...A zenei díjkiosztóhoz kapcsolódó Musicares alapítvány gáláján, most régi zenei hőse, James Taylor életműdíjához segít be majd egy kicsit.
Szavazz Stingre a Sziget.hu oldal Kívánsággépén!
- Sziget-hu Kívánsággép
2006/02/06 - Musicares, James Taylor Person Of The Year, Los Angeles Convention Center, USA (Jackson Browne, David Crosby, Sheryl Crow, Sting, Keith Urban, Dixie Chicks, Alison Krauss, Taj Mahal, Randy Newman, Bonnie Raitt, Paul Simon, Bruce Springsteen)
http://www.grammy.com/musicares/
2006/04/23 - Plymouth Jazz Festival, Tobago
http://www.tobagojazzfest.com
2006/04/29 - TigerJam IX, Mandalay Bay Resort and Casino in Las Vegas, Nevada, USA
http://www.tigerwoodsfoundation.org
2006/06/04 - Lisboa, Portugal, Rock In Rio 2006
2006/06/30 - Albacete, Spain
2006/07 - Montreaux, Franciaország
http://www.montreuxjazz.com
2006/07/08 - TW Classic, Festival Park, Werchter, Belgium
2006/07/07 - Bospop Festival, Hollandia
http://www.bospop.nl
 
2006.02.07
 
Koncert - Esti egyenleg és Barátai
 
Ezúton szeretnénk felhívni figyelmeteket, egyben meghívni Benneteket egy rendhagyó zenei eseményre!
2006. február 24. napján, pénteken 22 órától az Esti Egyenleg zenekar és Barátai előadásában
STING est
kerül megrendezésre a La Torre (Torony) zenés szórakozóhely összes termeiben mely Győrött, a Tihanyi Árpád u. 23. szám alatt található!
Az alkalom abból a szempontból különleges, hogy csak és kizárólag, közel 30 Sting és The Police sláger fog megszólalni, továbbá, hogy a 9 tagú zenekart egy 3 tagú női vokál fogja kiegészíteni!!!
Asztalfoglalás a 317-312-es telefonszámon lehetséges (és ajánlott)!
Belépő: 600,-Ft
Mindenkit sok szeretettel és üdvözlettel vár:
A zenekar és a Torony étterem
 
2006.02.09
 
Sting.lap.hu
 
Elkészült a Startlap linkgyüjtemény keretein belül a Stinges linkeket összegyüjtő STING.LAP.HU oldal.
A tartalomból: hírek a magyar sajtóból, rajongói oldalak, magyar Sting oldalak, fotó galériák, dalszövegek, fórumok, Stingel kapcsolatos további linkek, mint zenész, színész, filmzeneszerző, A Police és tagjainak oldalai, életrajz, diszkográfia, lemezkiadói és sok más egyéb internetes linket gyüjtött össze a szerkesztő.
 
2006.02.10
 
Sting és Sheryl Crow a Grammy-n
 
A 48. Grammy díjkiosztón Sheryl Crow és Sting a Green Day-nek az év felvétele díjat, valamint ők jelentették be a Cream-nek szóló életműdíjat is. Ráadásul Sting még díjközelbe is került, hiszen egy Chris Botti-val közös duettjét aranygramofonnal is jutalmazták. Sting és Sheryl Crow egyébként a közelmúltban rözített egy közös dalt is a stúdióban.
Hallgass bele a dalba!
A hét elején Sting egyébként fellépett már Los Angelesben a James Taylor munkássága felett tisztelgő Musicares gálán.
Sting és Sheryl Crow az énekesnő Always On Your Side c. felvételét rögzítette újra Sting betétjével, de azt nem tudni, hogy a felvétel mikor és hol kerül nyilvánosságra.
Az viszont biztos, hogy Chris Botti legutóbbi lemezén megtalálható What Are You Doing For The Rest of Your Life című Goldstein és Heitor Pereira szerzemény Sting és Botti előadásában Grammy-díjat kapott a "legjobb hangszeres előadás énekes kísérettel" kategóriában.
A február 6-án tartott Musicares gálán is fellépett Sting. James Taylor, Sting egyik fiatalkori példaképe előtt tisztelgő műsorban Sting előadta a "You Can Close Your Eyes" c. JT dalt. A műsorban fellépett még Bruce Springsteen, Sheryl Crow, Bonnie Riatt, Paul Simon, Jackson Brown, David Cosby, és a Dixie Chicks is.
 
2006.02.14
 
Mino Cinelu az A38-on
 
A világ egyik legjobb ütőhangszerese: Miles Davis, Pat Metheny, a Weather Report, Sting, Lou Reed, Tori Amos - csak néhány név a trófeái közül. Mino Cinelu ezúttal nagyszerű flamenco-trió tagjaként érkezik.
Az 1957-ben Párizsban született Mino Cinelu napjaink egyik legtöbbet foglalkoztatott dobos-ütőhangszerese. Félreismerhetetlen és felejthetetlen, egyedülállóan atmoszférikus perkázását hallhatjuk Miles Davis Amandláján éppúgy, mint Pat Metheny Imaginary Dayén, a Weather Report, Marcus Miller, David Sanborn, Dizzy Gillespie, Cassandra Wilson, Branford Marsalis, Wayne Shorter vagy Paquito D'Rivera lemezein.
Sokoldalú zenei érdeklődését jellemzi, hogy a "könnyebb műfajok" olyan előadóinak is sűrűn dolgozik és turnézik velük, mint Sting, Lou Reed, Tori Amos és Tracy Chapman. Mindez nem akadályozza meg, hogy néha belekóstoljon az artrockba (Laurie Anderson) vagy a világzenébe. Cinelu sosem áll le: legújabb zenei kísérlete egy flamenco trió, az énekes Miguel Mipuentével és az énekes-gitáros Paco el Lobóval. Lenyűgöző ritmikai változatosság, a Cinelutól megszokott sűrű atmoszféra - dzsesszel kevert féjdalmas és izgalmas flamenco, ahogyan még sosem hallottuk azt.
Mino Cinelu Flame & Co Trio - 2006. március 8, szerda, 20:00, Budapest, A38
[A38]
(thx2Greg)


A bejegyzés trackback címe:

https://sting.blog.hu/api/trackback/id/tr691252051

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


Sting.hu ...brand new site - magyar Sting rajongói oldal

A Sting.hu nincs semmilyen hivatalos kapcsolatban Stinggel, lemezkiadójával, vagy menedzsmentjével. Az oldalon található cikkek, írások, képek, termék- és cégelnevezések tulajdonosaik szerzői- és védjegyoltalma alá eshetnek.

A hozzászólások a szerzõk tulajdonai, minden más tartalom:
(c) 1999 - 2010. - Attis

süti beállítások módosítása