FŐOLDAL | HÍREK | KIADVÁNYOK | KONCERT | EXKLUZÍV | DALSZÖVEG | GALÉRIA | VIDEÓK | ZENELEJÁTSZÓ | VENDÉGKÖNYV | MSL-FANKLUB

2006. január

2006.01.01. 19:47

2006.01.16
 
Everyone Stares - Police film
 
Everyone Stares - The Police Inside Out - A hónap végén a Sundance Film Festival keretében mutatják be Stewart Copeland filmjét a Police-ról. A Police zenekar korai éveit bemutató dokumentumfilm felvételei Stewart saját Sankyo Super 8-as kamerájával készültek a 70-es évek végétől a 80-as évek elejéig. A film több, mint 27 éves eseményekkel indul 1978-ból és Stewart sajátságos - a dobok mögötti - szemszögéből mutatja be a zenekar elindulását.
Tartalmaz közel 60 különböző dalrészletet, nagyrészt a Police saját számaiból különböző változatokban. A film amellett hogy humoros nagyon személyes összefoglalása mindazon eseményeknek amelyek a zenekarral történtek a turnék alatt. Ez pedig már bőven rocktörténelem is.
A filmet a Sundance után meghívták a Santa Barbara nemzetközi filmfesztiválra is februárban, közben Stewart Copeland pedig egy Grammy jelölést is magáénak tudhat Orchestralli albumának egyik daláért, a Birds of Prey c. számért.
 
2006.01.23
 
Nyelvet öltött a fotósokra Sting
 
Park City - Remélhetőleg csak a fotósoknak, és nem a Sundance fesztivál nyitófilmjének szól ez az arckifejezés, amely Sting arcán körvonalazódik.
Az énekes feleségével, Trudie Stylerrel ült be a fesztivált elindító, Barátok sok pénzzel című filmre, amelyben Jennifer Aniston játssza a főszerepet. Sting maga is szerepel az amerikai független filmeknek rendezett fesztiválon, hisz itt mutatják be azt a dokumentumfilmet, amelyet a volt Police-os dobos, Stewart Copeland emlékeiből vágtak össze.
Képek a folytatásban...
 
2006.01.31
 
Sting felesége az újonc filmes védőangyala
 
Trudie Styler-t legtöbben Sting feleségeként ismerik, pedig saját karriert is felépített színésznőként, rövid filmrendezőként és filmproducerként. Trudie idén A Guide to Recognizing Your Saints (Hogyan ismerjük fel az angyalunkat?) című film producereként volt jelen a Sundance Filmfesztiválon, és állta az újságírók rohamát.
Az esőerdők sorsát szívén viselő Sting felesége is részt vett korábban jótékonysági munkákban, majd filmkészítéssel próbálta felhívni a szerencsésebb sorsúak figyelmét társadalmi problémákra, például a kínai Tiananmen téren történtekről forgatott és a brazíliai transszexuális prostitúcióról szóló dokumentumfilmek producere volt, legutóbb pedig az első filmes Dito Montiel mellett látott el őrangyali teendőket, és bábáskodott Montiel önéletrajzi ihletésű filmjénél producerként.
"Dito egy kiemelkedő egyéniség, a saját szenvedéseinek jelentőségét háttérbe szorította. Van egy elméletem, miszerint a nagyszerű dolgok úgy is megtalálják a maguk útját az életben"- lelkesedett Trudie a könnyekig megható apa-fiú drámáért, melyben Robert Downey játssza a főszerepet.


A bejegyzés trackback címe:

https://sting.blog.hu/api/trackback/id/tr371252049

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


Sting.hu ...brand new site - magyar Sting rajongói oldal

A Sting.hu nincs semmilyen hivatalos kapcsolatban Stinggel, lemezkiadójával, vagy menedzsmentjével. Az oldalon található cikkek, írások, képek, termék- és cégelnevezések tulajdonosaik szerzői- és védjegyoltalma alá eshetnek.

A hozzászólások a szerzõk tulajdonai, minden más tartalom:
(c) 1999 - 2010. - Attis

süti beállítások módosítása